Yüzümüz gerçekte nasıl gözüküyor?

Arkadaşlar mesela aynaya bakıyorum normal görüyorum kendimi fakat ön kameradan bakıyorum yüzüm uzun ve yamuk gözüküyor sizce hangi görüntü gerçek? Birde Fotoğraf modunda yüzüm uzun gözüküyor video modunda aynadaki gibi gözüküyor yüzüm
sen bana bi boydan at ben bi bakıyım anlarım

Arkadaşlar mesela aynaya bakıyorum normal görüyorum kendimi fakat ön kameradan bakıyorum yüzüm uzun ve yamuk gözüküyor sizce hangi görüntü gerçek? Birde Fotoğraf modunda yüzüm uzun gözüküyor video modunda aynadaki gibi gözüküyor yüzüm
soma oyununu oynayıp konu açan bir kişi daha :D

Araba camına bak kanka

Güzellik bakanın gözündedir kardeşim. Kalbi güzel birine sor gerçek yüzünün nasıl göründüğünü.

Ön Kamerada 3:4 Yapınca uzun çıkıyor yüzüm fakat Full yapınca aynadaki gibi normal görüyorum sizce 3:4 ayarı filtre ile uzatiyormu yüzü?

Ön kamerada ayna modu açık fakat hâla aynadaki görüntüden farklı gözüküyorum
Ben de onu dedim zaten de neyse kafam çok karıştı kanka aynadaki halin insanların gördüğü şekil.

Ayna modunu kapat kamera uygulamasındaki öyle görürsün

Telefon ile kendini çektiğin mesafe çok etkili. Örneğin telefonu yüzüne 15-20 cm arası mesafedep tutup bir fotoğraf çek. Daha sonra telefonu 45-50 cm arası mesafede tutup bu kez telefonun yakınlaştırma özelliğini kullanarak önceki fotoğraftaki yakınlık mesafesini tutturarak fotoğraf çek. İlk çektiğinde burnun daha büyüktür, yanakların daha basıktır, elmacıkların daha belirgindir. Ama diğerinde her şey olması gerekene daha yakındır

Ayna, kameradaki lense göre değişir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,167,114
Üyeler
185,379
Son üye
ATANK
Geri