Neler Yeni

Yüzümüz gerçekte nasıl gözüküyor?

chade

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
582
İsim
chade
boşver kardeşim, bu tarz şeylere çok takma manyak olursun valla.

Kratos2008

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,051
İsim
Ömer
Steam
1316142768
Arkadaşlar mesela aynaya bakıyorum normal görüyorum kendimi fakat ön kameradan bakıyorum yüzüm uzun ve yamuk gözüküyor sizce hangi görüntü gerçek? Birde Fotoğraf modunda yüzüm uzun gözüküyor video modunda aynadaki gibi gözüküyor yüzüm
sen bana bi boydan at ben bi bakıyım anlarım

TahinPekmez

80+ Silver
Arkadaşlar mesela aynaya bakıyorum normal görüyorum kendimi fakat ön kameradan bakıyorum yüzüm uzun ve yamuk gözüküyor sizce hangi görüntü gerçek? Birde Fotoğraf modunda yüzüm uzun gözüküyor video modunda aynadaki gibi gözüküyor yüzüm
soma oyununu oynayıp konu açan bir kişi daha :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
572
İsim
Paşadöner
Araba camına bak kanka

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,267
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Güzellik bakanın gözündedir kardeşim. Kalbi güzel birine sor gerçek yüzünün nasıl göründüğünü.

SeryXS

80+ Bronze
Ön Kamerada 3:4 Yapınca uzun çıkıyor yüzüm fakat Full yapınca aynadaki gibi normal görüyorum sizce 3:4 ayarı filtre ile uzatiyormu yüzü?

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,240
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Ön kamerada ayna modu açık fakat hâla aynadaki görüntüden farklı gözüküyorum
Ben de onu dedim zaten de neyse kafam çok karıştı kanka aynadaki halin insanların gördüğü şekil.

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,317
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Ayna modunu kapat kamera uygulamasındaki öyle görürsün

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,294
İsim
C Ş
Telefon ile kendini çektiğin mesafe çok etkili. Örneğin telefonu yüzüne 15-20 cm arası mesafedep tutup bir fotoğraf çek. Daha sonra telefonu 45-50 cm arası mesafede tutup bu kez telefonun yakınlaştırma özelliğini kullanarak önceki fotoğraftaki yakınlık mesafesini tutturarak fotoğraf çek. İlk çektiğinde burnun daha büyüktür, yanakların daha basıktır, elmacıkların daha belirgindir. Ama diğerinde her şey olması gerekene daha yakındır

MeereeY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
857
İsim
Ömer Efe Yalçın
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, yazılım
Ayna, kameradaki lense göre değişir

SeryXS

80+ Bronze
Top Bottom