- En İyi Cevap
- 17
- Reaksiyon skoru
- 72,451
Kimsemiz yoksa?
Kimsemiz yoksa?
sen bana bi boydan at ben bi bakıyım anlarımArkadaşlar mesela aynaya bakıyorum normal görüyorum kendimi fakat ön kameradan bakıyorum yüzüm uzun ve yamuk gözüküyor sizce hangi görüntü gerçek? Birde Fotoğraf modunda yüzüm uzun gözüküyor video modunda aynadaki gibi gözüküyor yüzüm
soma oyununu oynayıp konu açan bir kişi dahaArkadaşlar mesela aynaya bakıyorum normal görüyorum kendimi fakat ön kameradan bakıyorum yüzüm uzun ve yamuk gözüküyor sizce hangi görüntü gerçek? Birde Fotoğraf modunda yüzüm uzun gözüküyor video modunda aynadaki gibi gözüküyor yüzüm
Araba camına bak kankaArkadaşlar mesela aynaya bakıyorum normal görüyorum kendimi fakat ön kameradan bakıyorum yüzüm uzun ve yamuk gözüküyor sizce hangi görüntü gerçek? Birde Fotoğraf modunda yüzüm uzun gözüküyor video modunda aynadaki gibi gözüküyor yüzüm
bilmem yapsak mıEvden birine mi sorsan
Ben de onu dedim zaten de neyse kafam çok karıştı kanka aynadaki halin insanların gördüğü şekil.Ön kamerada ayna modu açık fakat hâla aynadaki görüntüden farklı gözüküyorum
Ayna modunu kapat kamera uygulamasındaki öyle görürsünArkadaşlar mesela aynaya bakıyorum normal görüyorum kendimi fakat ön kameradan bakıyorum yüzüm uzun ve yamuk gözüküyor sizce hangi görüntü gerçek? Birde Fotoğraf modunda yüzüm uzun gözüküyor video modunda aynadaki gibi gözüküyor yüzüm
Ayna, kameradaki lense göre değişirArkadaşlar mesela aynaya bakıyorum normal görüyorum kendimi fakat ön kameradan bakıyorum yüzüm uzun ve yamuk gözüküyor sizce hangi görüntü gerçek? Birde Fotoğraf modunda yüzüm uzun gözüküyor video modunda aynadaki gibi gözüküyor yüzüm