Arama sonuçları: *

1. ŞahinBaşaran

Enpara Ön Ödemeli Kart mı?

Hayırlı Olsun
  2. ŞahinBaşaran

Getirirler veya kart yola çıkınca kurye ile ortak buluşma noktası'da seçebilirsin
  3. ŞahinBaşaran

Eğer görüntülü görüşme ile müşteri olduysan sadece imza atarsın kapıda ama eğer kayıt formu ile müşteri olduysan bir takım belgeler imzalıyorsun kapıda.
  4. ŞahinBaşaran

Evet imza atıyoruz. Bildiğim kadarıyla maalesef olmaz kartın basılma süresi kurye'ye teslimi kuryenin teslim etmesi falan 1 2 hafta kadar sürer diye tahmin ediyorum
  5. ŞahinBaşaran

Aynen öyle daha detaylı bilgi için bu videoyu izliyebilirsiniz genel olarak video'da ki gibi oluyor
  6. ŞahinBaşaran

Yüz doğrulaması nft ile kimlik kartı doğrulaması sonra bir temsilci geliyor kartı çenenin altına koy ve ay yıldızı parmağın ile kapat doğum tarihi tc kimlik numarası falan soruyor hangi ülkede yaşıyorsun falan diyorlar sorular değişiyor kısacası senin sahte bir kişi olmadığını ve gerçek bir kişi...
  7. ŞahinBaşaran

Görüntülü görüşme ile kayıt olabilirsin veya kayıt olursun siteden kurye sana ilgili belgeleri getirir ve imzalarsın müşteri olursun zaten belgeler ile birlikte yanında banka kartı getiriyor daha sonra uygulamadan kredi kartı sipariş edebilirsin bildiğim kadarıyla ayrı ayrı kart isteyebilirsiniz
  8. ŞahinBaşaran

Kredi kartı alırsan al yükle kullan olmaz benim annemde en para müşterisi sadece banka kartı aldık ama istersen kredi kartı da alabilirsin
  9. ŞahinBaşaran

Ön ödemeli olarak geçmiyor ama ön ödemeli kart gibi yükle kullan
  10. ŞahinBaşaran

Paycell kart iyi midir?

Ben hep kredi kartı veya banka kartı ile yüklüyorum evet sms geliyor büyük ihtimal atm'den yükleyince'de gelir
  11. ŞahinBaşaran

Paycell kart iyi midir?

Ben Ağustosun sonlarına doğru kullanmaya başladım Ağustos'da para kesmedi Eylül'e 1tl kesti Ekimde para kesmedi sanırım Kasımda'da kesmeyecek
  12. ŞahinBaşaran

Paycell kart iyi midir?

1tl ama işlem falan yapınca çekmiyor benden çekmiyor örneğin
  13. ŞahinBaşaran

Paycell kart iyi midir?

Baya güzel kart aktif bir şekilde kullanırsan baya para ve puan kazandırıyor ama casback kazanmak için kampanyalara katılman gerekiyor ama benim kalbimi bu ay kırdılar 20tl casback iadesini yatırmadılar.
  14. ŞahinBaşaran

Kredi çekmek istiyorum

Maalesef bir bilgim yok istersen akbank'ı ara veya hangikredi'yi
  15. ŞahinBaşaran

Kredi çekmek istiyorum

https://www.hangikredi.com/ bu siteye gir 'HangiKredi Finansal Raporu' yazan kısma tıkla gelen bilgileri doldur ödeme kısmında kampanya kodu var oraya bas 'POKUS100' yaz Finansal rapor ve Kredi notun hazır sana yardımcı olacaktır.
  16. ŞahinBaşaran

Pokus Kart Cashback'i Yatırmadı?

Bana geldi ama para harcanmıyor şaka gibi
  17. ŞahinBaşaran

Param Kart para çekme/yatırma işlemlerinde kesinti yapıyor m

Ben hep kredi kartı ile yüklediğim için bilmiyorum maalesef ama bu sayfadan inceliyebilirsiniz. https://param.com.tr/islem-ucretleri
  18. ŞahinBaşaran

Param Kart para çekme/yatırma işlemlerinde kesinti yapıyor m

Ben kullanıyorum maalesef kesinti yapıyor. Kart veya iban ile yatırırsan ücret kesmiyor
  19. ŞahinBaşaran

Tosla kart ile hangi atmlerden para yatırabilirim

Ben akbank dışında çoğu atm'den yükleme ve çekim yaptım kesmemişti
  20. ŞahinBaşaran

İninal karta benzer kart

Tosla PeP Paycell Vodofone Pay Param OlduBil Maximum Gaming Kart
Top Bottom