Neler Yeni

Kredi çekmek istiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
emre aksu
En önemli şey kredi kartlarını düzenli ödemen. Kredin varsa gününde ödemen. Banka ile aranı iyi tutman lazım. Çalışmasan bile düzenli ödeme yaptığın sürece kredi çekebiliyorsun. Geçen gün kredi kartı limitim ben istemeden 30 bin lira oldu. Yatıyor köşede.

ŞahinBaşaran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Şahin Şahin
Asgari ücrete zam gelmeden kredi çekmek istiyorum sanırım faizler artıyormuş zam gelince, herhangi bir işim yok yasal olarak ancak freelance olarak çalışıyorum. 2k limitli kredi kartım var ondan alışveriş yapıyorum borç geldiği gibi ödüyorum. Kredi çekmek istesem en fazla ne kadar çekerim veya çekebilir miyim? kredi skoruma uygun olarak hangi bankadan ne kadar kredi çekebilirim bunu gösteren bir site vs var mı?
https://www.hangikredi.com/ bu siteye gir 'HangiKredi Finansal Raporu' yazan kısma tıkla gelen bilgileri doldur ödeme kısmında kampanya kodu var oraya bas 'POKUS100' yaz Finansal rapor ve Kredi notun hazır sana yardımcı olacaktır.

Metaxa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Aziz
Öğrenciyim, banka hesabıma düzenli giriş-çıkış olduğu için 18.000₺ kredi çıktı. Ek olarak; kredi kartımın da limiti 20.000+

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,529
İsim
Olcay akbulut

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,529
İsim
Olcay akbulut
https://www.hangikredi.com/ bu siteye gir 'HangiKredi Finansal Raporu' yazan kısma tıkla gelen bilgileri doldur ödeme kısmında kampanya kodu var oraya bas 'POKUS100' yaz Finansal rapor ve Kredi notun hazır sana yardımcı olacaktır.
hocam eski numarama yolluyorlar sms i onu nasıl değişebilirim? akbankta da değişemedim numaramı

Cihangir

80+ Gold

hashusged

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Hasan Hüseyin Gedik
İlgilendiği Kategoriler
Tekno
kartımı düzenli kullanıyorum hatta sadece kart ile alışveriş yapıyorum hesapta gözüktüğü gibi ödüyorum. Kredi kartı bile çıkartamazsın demişlerdi :D, hangi bankadan ne kadar çıktığını görebilsem keşke
bir kere bile sigortam yatmadı garantibankasından 2000tllik kredi kartım vardı onu düzenli kullandım 15000 limiti var şuan birde enpara kullanıyorum 3 senedir 20000 aralık ayında aldım ne sigortam ne de kurulu işim ne de üzerimde herhangi varlık yok önemli olan düzenli ödeme

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,964
İsim
tümen dağ

Ademmk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Adem
Dostum bankaların önemsedikleri 4 temel şey var;
Önceki kredi/k.k ödemelerin (uzun vadede),
Hesabındaki birikim miktarı (uzun vadede),
Üzerindeki taşınmaz değeri (anlık),
Sigortanın veya sabit gelirinin olması (anlık),
Yani sigortan olması tek ve kesin şart değil. Fakat hangi bankadan ne kadar kredi çekebileceğini sadece deneme yanılma yöntemiyle öğrenebilirsin. Diğer yöntemler kredi skorunu öğrenmeni sağlar. Kredi skoru da sadece referans olabilir. Kesin sonuç değildir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,445
Üyeler
163,498
Son üye
ofeny78
Top Bottom