Neler Yeni

Paycell kart iyi midir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Alperen Çelik
Şoktan Paycell aldim.Toslanin artık gelmeyecegini söylediler mecburen ininal ve paycell arasında kaldım ve paycellden yöne hakkımı kullandım.Nasil karttır? Kullanan var mı? Papara da aklımda ama Teknosa ve d&r da yoktu.Tesekkurler

Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Cem Aslan
Şoktan Paycell aldim.Toslanin artık gelmeyecegini söylediler mecburen ininal ve paycell arasında kaldım ve paycellden yöne hakkımı kullandım.Nasil karttır? Kullanan var mı? Papara da aklımda ama Teknosa ve d&r da yoktu.Tesekkurler
Türkcelliysen iyidir. Çoğu kampanyası olsun market harcaması, internet alışverişi trendyol,hepsiburada vb güzel cashbackler veriyor, tavsiye ederim. Eğer papara kartın yoksa papara da çıkartabilirsin. İki kartta kullanışlı.

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,562
İsim
ali
Papara uygulamasından Black Card'a başvur

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Papara kullanın.

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
822
İsim
ibrahim can
papara almak için illa internetten başvurup eve söylettirmek mi gerekiyor biz gidip biyerden alamıyor muyuyuz
Papara kullanın.
Papara uygulamasından Black Card'a başvur
Türkcelliysen iyidir. Çoğu kampanyası olsun market harcaması, internet alışverişi trendyol,hepsiburada vb güzel cashbackler veriyor, tavsiye ederim. Eğer papara kartın yoksa papara da çıkartabilirsin. İki kartta kullanışlı.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
papara almak için illa internetten başvurup eve söylettirmek mi gerekiyor biz gidip biyerden alamıyor muyuyuz
En son beyaz Papara kart alınıyordu 5 TL'ye. Fakat Black Card hem ücretsiz hemde çok daha fazla özelliğe sahip Black Card başvurusu yapın ama gelmesi uzun sürebilir.

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,562
İsim
ali
Adresine geliyor nereyi yazarsan artık.Ama daha çok kullanışlı ve ücretsiz olması da baya iyi bir şey.Bence başvur gelsin evine güzel kart

Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Alperen Çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İnternetten kat alamam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şu kartı alın bu kartı alın demeyin arkadaşlar alabilsem alacaktım yoktu mağazalarda. Paycelli tartışalım.Turkcelli değilim game pass gibi şeyler almak için almıştım.

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
822
İsim
ibrahim can
İnternetten kat alamam.

Şu kartı alın bu kartı alın demeyin arkadaşlar alabilsem alacaktım yoktu mağazalarda. Paycelli tartışalım.Turkcelli değilim game pass gibi şeyler almak için almıştım.
ha ozaman tosla al bir yerden bulabilirsen ben şokdan almıştım 1 ay önce gayet kullanışlı güzel memnunum ama arkadaştan para gönderme atma vs yok o üzücü

ŞahinBaşaran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Şahin Şahin
Baya güzel kart aktif bir şekilde kullanırsan baya para ve puan kazandırıyor ama casback kazanmak için kampanyalara katılman gerekiyor ama benim kalbimi bu ay kırdılar 20tl casback iadesini yatırmadılar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Alperen Çelik
ha ozaman tosla al bir yerden bulabilirsen ben şokdan almıştım 1 ay önce gayet kullanışlı güzel memnunum ama arkadaştan para gönderme atma vs yok o üzücü
Konuyu okumussundur umarım. Teknosa ve D&R da da yok tosla. Kayseri'deyi!

Baya güzel kart aktif bir şekilde kullanırsan baya para ve puan kazandırıyor ama casback kazanmak için kampanyalara katılman gerekiyor ama benim kalbimi bu ay kırdılar 20tl casback iadesini yatırmadılar.
Aylık çektiği para 2 TL sanırım değil mi?

ŞahinBaşaran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Şahin Şahin
Konuyu okumussundur umarım. Teknosa ve D&R da da yok tosla. Kayseri'deyi!

Aylık çektiği para 2 TL sanırım değil mi?
1tl ama işlem falan yapınca çekmiyor benden çekmiyor örneğin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,455
Üyeler
163,500
Son üye
cihatderler
Top Bottom