Zaten en fazla okul harçlığı basarım. Sıkıntı olmaz.Bende bilmiyorum ama kartsız işlemler ile anlaşmalı atmler den ücretsiz yatırabilirsin tosla güzel ama 18 yaş altı isen limit 1250tl
Yatırılıyor ama para kesiyorpep kartı halkbank harici bankalardan para yatırılmıyor mu ??
pep çıkarmak istiyorum
papara ve tosla var ama 1 tane daha alıcam
Evet ücretsiz nerdeyse hepsi aynı ama pegasus bol bol kartı farklı bir tık bol bol puan veriyorpep kartı çıkarmak ücretsiz mi ? ve kart çıkartırken farklı farklı renkte kartlar var bunlar farklımı yoksa sadece görsel olarak mı fark var ?
Güzelde ön ödemeli kart değil maalesef@ŞahinBaşaran listede bence enpara'da olmalıydı. Herhangi bir aylık ücreti yok. Kart ücreti yok. QNB ile anlaşmalı atm lerini kullanabiliyorsunuz. Temassız özelliği mevcut. Havale/Eft lerin tamamı ücretsiz. Müşteri temsilcisine bağlanmak istersen sadece 10 saniye sürüyor. Daha ne olsun ?
Ön ödemeli kartın yaş sınırı daha düşük oluyor birde yüklediğin kadar harcıyorsun ve temin etmek çok daha kolayKusura bakmayın bilmiyordum farkı nedir?
Ben Toplamda 4 tane kart aldım 3 ü Fiziklsel 1 i sanal Babam diyor Olum artık bukadar kart alma diyeBencede
Mesaj otomatik birleştirildi:
Valla o kötü maalesef
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bunlarda benim küçük kart ordum
Alıntıyı görüntüle