Arama sonuçları: *

1. AhmetN

Ziraat ATM başka karta para yatırma

Ziraat ATM'den garanti kartıma para yatırdım dün. Ama para hesabıma geçmedi. Acaba yüklü bir miktar olduğu için geç mi yatacak diye bekliyorum ama içimde bir korku var. Bankadan kayıt oluşturdum hemen ama 1-2 ay sürer dediler. Acaba 15k TL olduğu için ve başka bankanın kartı olduğu için geç...
  2. AhmetN

16 Yaş İçin En İyi Banka Kartı Nedir?

Peki havale ücreti var mı ve mobildeki arayüzü kullanışlı mı
  3. AhmetN

16 Yaş İçin En İyi Banka Kartı Nedir?

Peki iş bankasında mobil uygulama kullanılıyor mu ayrıca garantida mobil kullanılabiliyor mu ve iş bankası gibi kısıtlama var mı
  4. AhmetN

Ailem Olmadan Banka Hesabı Açabilir Miyim

Öyle olmuyor. Akrabanın velin olması için anne veya babanın ya vefat etmesi ya da seni evlatlıktan atması gerek. Sistemde velin olarka anne baban gözükür. İsterse abin olsun yine de anne baba olmadan açamazsın
  5. AhmetN

Papara'ya Prime %50 cashback geldi

Konuyu görmeden önce baktığımda vardı ben de önceden de var zannettim dikkat etmediğim için, sağolun
  6. AhmetN

Papara'ya Prime %50 cashback geldi

Zaten yok muydu
  7. AhmetN

En iyi kredi kartı hangisi ve neden?

18 yaş altı en iyisi Garanti diye duymuştum erişim genişliğinden dolayı. 18+ bilmiyorum.
  8. AhmetN

Papara Eski Kart (Beyaz)

Hesap aktif ise atabilirsiniz
  9. AhmetN

KREDİ KARTI ALIŞVERİŞİ SMS BİLDİRİMİ

Evet 3D açıksa kartta direkt faturalandırma içiN kod SMS olarak gider kayıtlı telefona. Açık olmasa bile geçmişten çok kolay bir şekilde görünür. Ve büyük ihtimalle satın alış işlemi SMS ile bilgilendirilir.
  10. AhmetN

Paycell kart ile internetten alışveriş yapamıyorum

Kusura bakmayın yanlış anlamışım.
  11. AhmetN

Paycell kart ile internetten alışveriş yapamıyorum

Türkiye'de yasak değil mi zaten kartın kullanımı?
  12. AhmetN

CANVA'dan Para İadesi Nasıl Alınır?

Ufak bir işim vardı bende deneme Canva'nın deneme sürümünü aldım. Ancak 9 TL para kesmiş. Bunu nasıl geri alabilirim. Bugün tekrar deneme sürümünü iptal edeceğim. İptal edince 9 TL iade eder mi? 1633764321 Kart: Papara Black Card
  13. AhmetN

Papara veya Tosla; Şok veya Bim'de var mı?

500 TL'ye kadar olan bütün işlemler süresiz ücretsiz değil mi?
  14. AhmetN

Farklı kartlar var, yapacağınız işleme göre. Ben genel kullanım için Black Card aldım.
  15. AhmetN

Black Kartta öyle bir olay yok diye biliyorum. Başvuru onaylandıktan sonra 1 hafta içinde geliyor. Sipariş ederken sadece yurtdışı ve 5000 TL üzeri işlemmlerde para kesiyor diye biliyorum.
  16. AhmetN

Papara Card internette sipariş verilebiliyor ücretsiz bir şekilde.
  17. AhmetN

Papara Card Geldi, Şifresi vs Var Mı?

Papara Black Card geldi, ATM'den para yüklerken şifre vs. istemeyecek mi? Şifresini nasıl öğrenebilirim?
  18. AhmetN

Papara'ya para yatırırken Vakıfbank parama el koydu.

@PİŞMANIM Az önce adliyede çalışan babama sordum bu konuyu. Bana şu şekilde anlattı: Eğer hesapta bir bloke veya engel varsa yutması normal. Bu konuda bir şey yapılmaz. Ama yoksa paranızı alabilirsiniz. ATM'nin kamerasında yatırlıan para gözüküyorsa rahatça parayı alabilir. Aynı olay bizim de...
  19. AhmetN

Eğer samimi bir çalışana denk gelirseniz alabilirsiniz. Ancak somurtkan birine denk gelirseniz sizi günlerce uğraştırırlar. Bunu tecrübemden dolayı biliyorum. En kötü mahkemeye gidersiniz. Vakıfbank kamu bankası çok kolay bir şekilde alabilirsiniz.
  20. AhmetN

Evet, her haliyle parayı rahatça alabilirsiniz.
Top Bottom