Neler Yeni

16 Yaş İçin En İyi Banka Kartı Nedir?

slmbnemıstık

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,199
İsim
kedü
İlgilendiği Kategoriler
Motosiklet 🏍️
Dostlar yarın velim ile gidip kendime kart çıkartacağım da hangi bankadan çıkartmalıyım?
-iban olması öncelikli
-aylık kart için para kesmemesi lazım
-temazsız kart olması
Sizin önereceğiniz güzel hangi banka kartları var?
Bende papara, tosla, ininal var ama banka kartı çıkartmak istiyorum.
@Harley Quinn❖

burak9956

80+ Bronze
Dostlar yarın velim ile gidip kendime kart çıkartacağım da hangi bankadan çıkartmalıyım?
-iban olması öncelikli
-temazsız kart olması
@Harley Quinn❖
-iban olması öncelikli
-temazsız kart olması
@Harley Quinn❖
Garanti ve yapı kredi çok iyi, 18 yaş altı en özgür kullanabileceğin bankalardır. İş bankasından alırsan ilk imza hesabı açıyorlar ve çoğu şey kısıtlı havale vs. Kapalı tek tek iban hesabı tanımlaman lazım. Ziraat bankasında da 18 yaş altı mobil uygulamayı kullanamıyor. Garantiye tek velinle gidebilirsin yapı kredi'ye iki velinle gitmen lazım.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Enpara da havale EFT ücreti yok kart aidatı yok Kredi kartı dersen garanti öneririm

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
Garanti ve yapı kredi çok iyi, 18 yaş altı en özgür kullanabileceğin bankalardır. İş bankasından alırsan ilk imza hesabı açıyorlar ve çoğu şey kısıtlı havale vs. Kapalı tek tek iban hesabı tanımlaman lazım. Ziraat bankasında da 18 yaş altı mobil uygulamayı kullanamıyor. Garantiye tek velinle gidebilirsin yapı kredi'ye iki velinle gitmen lazım.
Peki iş bankasında mobil uygulama kullanılıyor mu ayrıca garantida mobil kullanılabiliyor mu ve iş bankası gibi kısıtlama var mı

burak9956

80+ Bronze
Peki iş bankasında mobil uygulama kullanılıyor mu ayrıca garantida mobil kullanılabiliyor mu ve iş bankası gibi kısıtlama var mı
Garanti de kısıtlama yok. Kendim iş bankası ilk imza hesabi kullanıyorum, hesabıma başkaları havale yapabiliyor, internet alışverişi, atmden yatırma-çekme yapabiliyorum onun haricinde her şey kapalı. banka şubesinden açılabiliyor ama babamla açtırmaya gittiğimde özellikle söylememe rağmen açmamışlar.

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
Garanti de kısıtlama yok. Kendim iş bankası ilk imza hesabi kullanıyorum, hesabıma başkaları havale yapabiliyor, internet alışverişi, atmden yatırma-çekme yapabiliyorum onun haricinde her şey kapalı. banka şubesinden açılabiliyor ama babamla açtırmaya gittiğimde özellikle söylememe rağmen açmamışlar.
Peki havale ücreti var mı ve mobildeki arayüzü kullanışlı mı

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,719
İsim
Yavuz
Kuveyt Türk.

TwinsR32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Çağlar
Steam
https://steamcommunity.com/id/TwinsR32/
Discord
Twins R32#0331
kardeşime 17 yaşında halkbank kartı çıkarttık staj için. velisinden bir sürü imza istiyorlar vs. abi abla kabul etmiyorlar birde. halkbank harici başka bankalara bak derim

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,719
İsim
Yavuz

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Staj için Akbank hesabı açtırmıştım toslayla birlikte kullandığım için çok faydasını gördüm ama yerinizde olsam kesinlikle iş bankası hesabı açtırırdım

slmbnemıstık

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,199
İsim
kedü
İlgilendiği Kategoriler
Motosiklet 🏍️
Staj için Akbank hesabı açtırmıştım toslayla birlikte kullandığım için çok faydasını gördüm ama yerinizde olsam kesinlikle iş bankası hesabı açtırırdım
İş bankasından aylık ya da yıllık ücret kesme olayı var mı? İlk imza kartında @burak9956

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,522
Üyeler
164,690
Son üye
HakanGlsn
Top Bottom