Neler Yeni

Papara'ya para yatırırken Vakıfbank parama el koydu.

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
440tl kaptırdım ziraatbankası bankaya gitmek bi işe yaramıyor boşyere sıra bekledim ben bide
Ne dediler hocam bankada
Az önce Vakıfbank müşteri hizmetlerini aradım ve muhattabımın papara olduğunu söylemekten başla bişey yapmadılar

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
768
İsim
:(
Eğer samimi bir çalışana denk gelirseniz alabilirsiniz. Ancak somurtkan birine denk gelirseniz sizi günlerce uğraştırırlar. Bunu tecrübemden dolayı biliyorum. En kötü mahkemeye gidersiniz. Vakıfbank kamu bankası çok kolay bir şekilde alabilirsiniz.
Merakımdan soruyorum. mahkemeye gitse prosedür nasıl oluyor. Avukat falan mı tutacak nasıl olacak yani hiçbir fikrim yok çünkü

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
Merakımdan soruyorum. mahkemeye gitse prosedür nasıl oluyor. Avukat falan mı tutacak nasıl olacak yani hiçbir fikrim yok çünkü
@PİŞMANIM Az önce adliyede çalışan babama sordum bu konuyu. Bana şu şekilde anlattı:
Eğer hesapta bir bloke veya engel varsa yutması normal. Bu konuda bir şey yapılmaz. Ama yoksa paranızı alabilirsiniz. ATM'nin kamerasında yatırlıan para gözüküyorsa rahatça parayı alabilir. Aynı olay bizim de başımıza geldi, ATM kartı yuttu yaklaşık 10 günlük bir süreçte aldık kartımızı. Eğer ki banka inkar ederse avukat olmaksızın dava açılırsa kamera kayıtları sebebiyle çok rahatça para geri alınır.
Yani kamera çekmişse yatırdığınız paranızı 10 gün içerisinde alabilirsiniz.

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
@PİŞMANIM Az önce adliyede çalışan babama sordum bu konuyu. Bana şu şekilde anlattı:
Eğer hesapta bir bloke veya engel varsa yutması normal. Bu konuda bir şey yapılmaz. Ama yoksa paranızı alabilirsiniz. ATM'nin kamerasında yatırlıan para gözüküyorsa rahatça parayı alabilir. Aynı olay bizim de başımıza geldi, ATM kartı yuttu yaklaşık 10 günlük bir süreçte aldık kartımızı. Eğer ki banka inkar ederse avukat olmaksızın dava açılırsa kamera kayıtları sebebiyle çok rahatça para geri alınır.
Yani kamera çekmişse yatırdığınız paranızı 10 gün içerisinde alabilirsiniz.
Benim babam da adliyede çalışıyor ama paradan haberi yok o yüzden danışamıyorum
Babanıza teşekkürlerimi sunarım
Tabi size de

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,527
Üyeler
164,690
Son üye
HakanGlsn