Arama sonuçları: *

1. A

Popülerliği yüksek olan kredi kartı önerisi

Ohooo maşallah hepsine ayrı kart lazım. 😂 Yok mu hepsine göre uygun bir kart. 😂
  2. A

Herkes Maximum diyor hocam. Nedir avantajları diğerlerine göre?
  3. A

Alla alla benim de ilk aklımda olan Bonus karttı. Şimdi böyle diyince işkillendim.
  4. A

QNB'nin kredi kartı var bende. Ama alışveriş yapmak istediğim yerler de ya olmuyor ya vade farkı koyuyor. Yeni bir kredi kartı düşünüyorum. Almak istediğim kartın her yerde geçmesi, vade farkı koymaması ve avantajlarının bol olması aradığım özelliklerden birisi. Hangisi daha mantıklı olur...
  5. A

Yeni dolandırıcılık yöntemi mi ?

Ürün mü sattın hocam?
  6. A

Artık 100K'ya kadar her gönderimde fast kullanılıyor diye biliyorum. Yani anında gelmesi lazım. Fast kullanmayan banka kalmadı herhalde. Hemen geçmesi lazım paranın.
  7. A

Dekontun da sahtesi yapılabiliyor artık. Dekonta da pek güvenmemek lazım.
  8. A

Kredi kartı ile alınan siparişin iptali

Alışveriş kredisi o. Seninki kredi "kartı". İşlemlerde gelir iptal diye merak etme.
  9. A

Kredi kartı ile alınan siparişin iptali

İşleme alındığı için gözükür. Birkaç gün için de iptal diye işleme tekrar gelir.
  10. A

HB Yapikredi Worlcard'a Özel Faizsiz 12 Taksit!

Ben taksiti tercih etmem ama bu fırsat benim bile hoşuma gitti. :D Neredeyse her üründe geçerli mi acaba bu kampanya?
  11. A

55k kredi çekebilir miyim acaba?

İhtiyaç kredisi en son 70K'ydı.
  12. A

Kartım PTT ye Kargoya Verildi Kaç Günde Gelir?

Belli olmuyor PTT'nin işi valla. İzmir'e ekran kartı gönderdim bir hafta içinde anca teslim ettiler. Abim dün sipariş verdi bugün öğlen teslim ettiler. Kumar gibi bir şey bu PTT.
Top Bottom