Yeni dolandırıcılık yöntemi mi ?

Aynen 20k falandı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende o yüzden sorgu numarasından sorgulattım bır ıslem yok karsı tarafta bakıyor diyor ıslem yapmıs gözüküyor tuhaf bır sey yani tutarsız bı nokta var ısın ıcınde sankı

Tamam hala gelmemiş olması normal. Bir şey vereceksen verme gelmesini bekle.

Tamam hala gelmemiş olması normal. Bir şey vereceksen verme gelmesini bekle.
Yok zaten tabıkı gelmeyen seyin karsılıgıda olmaz.2.kere denk geldıgı ıcın dedım acaba bu da yenı bir dolandırıcılık tezgahı mı

Artık 100K'ya kadar her gönderimde fast kullanılıyor diye biliyorum. Yani anında gelmesi lazım. Fast kullanmayan banka kalmadı herhalde. Hemen geçmesi lazım paranın.

havale göndermisler büyük ihtimalle. fast ile gönderince ne kadar fazla para olursa olsun 10-20dk dan fazla sürmüyor düşüyor. ama fast ile gönderdim diyip havale yapiyorlar sonra islemi arayip iptal ettiriyorlar. para gelmeden kimseye bisey satma hocam

havale göndermisler büyük ihtimalle. fast ile gönderince ne kadar fazla para olursa olsun 10-20dk dan fazla sürmüyor düşüyor. ama fast ile gönderdim diyip havale yapiyorlar sonra islemi arayip iptal ettiriyorlar. para gelmeden kimseye bisey satma hocam
Tabıkı ama dekontta fast yazıyor

Artık 100K'ya kadar her gönderimde fast kullanılıyor diye biliyorum. Yani anında gelmesi lazım. Fast kullanmayan banka kalmadı herhalde. Hemen geçmesi lazım paranın.
Aynen öyle 100k zaten geçen senelerın 10ksı degerınde fastle tak diye geçiyor her sey

Tabıkı ama dekontta fast yazıyor
Eğer biri dolandirmak istiyorsa onu ayarlar hocam. fast ne olursa olsun cok sürmez.

hatta dün 85k attım fast ile saniyesinde gitti

En fazla 5dk içinde geçmesi lazım.
200k falan bile aninda geçiyor, yuksek tutardan kasıt nedir bilmem de milyon hatta milyar falandır.

Eğer biri dolandirmak istiyorsa onu ayarlar hocam. fast ne olursa olsun cok sürmez.
Bende belkı basına gelen varsa dikkat etsin bilgi alısverısı olsun forumda diye actım baslıgı yoksa dekontu hazırlamakta ne var chatgpt bile yapar hemen :)

Karsı taraf sıze fastle para gönderiyor dekont var ama sizin bankanızın havuzuna hesabınıza para düşmüyor.Karsı banka gönderildiğini söylüyor fakat para size iletilmiyor.Burada bir dolandırcılık yöntemi falan mı var basına bu tarz bır sey gelen var mı ?
hocam hiç görmedim daha önce bence olur ama yapanı görmedim sahte dekont yapılamaz mı

hocam hiç görmedim daha önce bence olur ama yapanı görmedim sahte dekont yapılamaz mı
Bana da öyle geliyor son tahlilde 2 benzer olayda da boyle tutarsız seyler vardı.Maksat ınsanlar ayık olsun ve benzer olaylar varsa bılgı alısverısı yapalım diye açtım baslıgı

Karsı taraf sıze fastle para gönderiyor dekont var ama sizin bankanızın havuzuna hesabınıza para düşmüyor.Karsı banka gönderildiğini söylüyor fakat para size iletilmiyor.Burada bir dolandırcılık yöntemi falan mı var basına bu tarz bır sey gelen var mı ?
başıma geldi leptop satcaktım gece1 hangi kafayla o saate satıyosam zaten ** adam para atıyo para düşmiyo dekont gösteriyo ! dekont gerçekmi bilmiyorum adam diyoki gece para düşmuyo bahane uyduruyo şirket hesabı falan diyoki para havuzda ben alim sabah paran düşer diyo biz para hesaba geçmeden olmaz diyince polisi aricam para giti diyo yalandan almak için ben polisi arayınca uzadı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,628
Üyeler
184,190
Son üye
JetstreamSam61
Geri