Neler Yeni

Yeni dolandırıcılık yöntemi mi ?

okartal08

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Onur Kartal
başıma geldi leptop satcaktım gece1 hangi kafayla o saate satıyosam zaten ** adam para atıyo para düşmiyo dekont gösteriyo ! dekont gerçekmi bilmiyorum adam diyoki gece para düşmuyo bahane uyduruyo şirket hesabı falan diyoki para havuzda ben alim sabah paran düşer diyo biz para hesaba geçmeden olmaz diyince polisi aricam para giti diyo yalandan almak için ben polisi arayınca uzadı

Hahaha ulen bunlar çete mi ne 😅

okartal08

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Onur Kartal
bide inandırmak için kimlik foto falan gönderiyo **
Mesaj otomatik birleştirildi:

benim merak etiğim dekontlar gerçekmi
Hocam zaten tuhaf olan su benım bankada o sorgu numarasından hıcbır bilgi cıkmaması.Birde sana güvensızlıgı yıkmaya calısması falan.Desen böyle saf olsan alıcak gidicek ürünü üstüne su içicen.

EREN PC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
EREN
Hocam zaten tuhaf olan su benım bankada o sorgu numarasından hıcbır bilgi cıkmaması.Birde sana güvensızlıgı yıkmaya calısması falan.Desen böyle saf olsan alıcak gidicek ürünü üstüne su içicen.
vala bunları toptan ...... lazım miletin hakına giriyolar dolandılırsam mesela o benim bilgisayar paramdı

Harvey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Harvey
Karsı taraf sıze fastle para gönderiyor dekont var ama sizin bankanızın havuzuna hesabınıza para düşmüyor.Karsı banka gönderildiğini söylüyor fakat para size iletilmiyor.Burada bir dolandırcılık yöntemi falan mı var basına bu tarz bır sey gelen var mı ?
Bu yöntem yeni değil eskiden beri var zaten.

okartal08

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Onur Kartal
Bu yöntem yeni değil eskiden beri var zaten.
Bilmeyen arkadaslar ıcın en azından bilgi olur bu baslık

vala bunları toptan ...... lazım miletin hakına giriyolar dolandılırsam mesela o benim bilgisayar paramdı
Bırde varya ne hikayeler uyduruyorlar.Bunların ilacı polis diceksin tamam gel karakola gidelım sorun hemen çözülür 😅

EREN PC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
EREN
Bilmeyen arkadaslar ıcın en azından bilgi olur bu baslık

Bırde varya ne hikayeler uyduruyorlar.Bunların ilacı polis diceksin tamam gel karakola gidelım sorun hemen çözülür 😅
ooo kardeşi uniye başlicakmışta sabağ uçahı varmışta ders için leptom lazınmış hemen gitmesi lazınmıştaa

Top Bottom