Neler Yeni

Yeni dolandırıcılık yöntemi mi ?

MPienaar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Mazlum Pınar
Aynen 20k falandı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende o yüzden sorgu numarasından sorgulattım bır ıslem yok karsı tarafta bakıyor diyor ıslem yapmıs gözüküyor tuhaf bır sey yani tutarsız bı nokta var ısın ıcınde sankı

Tamam hala gelmemiş olması normal. Bir şey vereceksen verme gelmesini bekle.

okartal08

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
Onur Kartal
Tamam hala gelmemiş olması normal. Bir şey vereceksen verme gelmesini bekle.
Yok zaten tabıkı gelmeyen seyin karsılıgıda olmaz.2.kere denk geldıgı ıcın dedım acaba bu da yenı bir dolandırıcılık tezgahı mı

MPienaar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Mazlum Pınar
Yok zaten tabıkı gelmeyen seyin karsılıgıda olmaz.2.kere denk geldıgı ıcın dedım acaba bu da yenı bir dolandırıcılık tezgahı mı

20.000TL ve üstünde bu şekilde gecikmeli gidiyor o yüzden kontrol et sürekli gelecektir para.

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,287
İsim
Yunus Şahin
Artık 100K'ya kadar her gönderimde fast kullanılıyor diye biliyorum. Yani anında gelmesi lazım. Fast kullanmayan banka kalmadı herhalde. Hemen geçmesi lazım paranın.

eneskaya6

80+ Silver
havale göndermisler büyük ihtimalle. fast ile gönderince ne kadar fazla para olursa olsun 10-20dk dan fazla sürmüyor düşüyor. ama fast ile gönderdim diyip havale yapiyorlar sonra islemi arayip iptal ettiriyorlar. para gelmeden kimseye bisey satma hocam

okartal08

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
Onur Kartal
havale göndermisler büyük ihtimalle. fast ile gönderince ne kadar fazla para olursa olsun 10-20dk dan fazla sürmüyor düşüyor. ama fast ile gönderdim diyip havale yapiyorlar sonra islemi arayip iptal ettiriyorlar. para gelmeden kimseye bisey satma hocam
Tabıkı ama dekontta fast yazıyor

Artık 100K'ya kadar her gönderimde fast kullanılıyor diye biliyorum. Yani anında gelmesi lazım. Fast kullanmayan banka kalmadı herhalde. Hemen geçmesi lazım paranın.
Aynen öyle 100k zaten geçen senelerın 10ksı degerınde fastle tak diye geçiyor her sey

eneskaya6

80+ Silver
Eğer biri dolandirmak istiyorsa onu ayarlar hocam. fast ne olursa olsun cok sürmez.

hatta dün 85k attım fast ile saniyesinde gitti

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,352
İsim
Hacı
En fazla 5dk içinde geçmesi lazım.
200k falan bile aninda geçiyor, yuksek tutardan kasıt nedir bilmem de milyon hatta milyar falandır.

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,287
İsim
Yunus Şahin

Aynen öyle 100k zaten geçen senelerın 10ksı degerınde fastle tak diye geçiyor her sey

Ürün mü sattın hocam?

okartal08

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
Onur Kartal
Eğer biri dolandirmak istiyorsa onu ayarlar hocam. fast ne olursa olsun cok sürmez.
Bende belkı basına gelen varsa dikkat etsin bilgi alısverısı olsun forumda diye actım baslıgı yoksa dekontu hazırlamakta ne var chatgpt bile yapar hemen :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
bedirhan
Karsı taraf sıze fastle para gönderiyor dekont var ama sizin bankanızın havuzuna hesabınıza para düşmüyor.Karsı banka gönderildiğini söylüyor fakat para size iletilmiyor.Burada bir dolandırcılık yöntemi falan mı var basına bu tarz bır sey gelen var mı ?
hocam hiç görmedim daha önce bence olur ama yapanı görmedim sahte dekont yapılamaz mı

okartal08

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
Onur Kartal
hocam hiç görmedim daha önce bence olur ama yapanı görmedim sahte dekont yapılamaz mı
Bana da öyle geliyor son tahlilde 2 benzer olayda da boyle tutarsız seyler vardı.Maksat ınsanlar ayık olsun ve benzer olaylar varsa bılgı alısverısı yapalım diye açtım baslıgı

EREN PC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
EREN
Karsı taraf sıze fastle para gönderiyor dekont var ama sizin bankanızın havuzuna hesabınıza para düşmüyor.Karsı banka gönderildiğini söylüyor fakat para size iletilmiyor.Burada bir dolandırcılık yöntemi falan mı var basına bu tarz bır sey gelen var mı ?
başıma geldi leptop satcaktım gece1 hangi kafayla o saate satıyosam zaten ** adam para atıyo para düşmiyo dekont gösteriyo ! dekont gerçekmi bilmiyorum adam diyoki gece para düşmuyo bahane uyduruyo şirket hesabı falan diyoki para havuzda ben alim sabah paran düşer diyo biz para hesaba geçmeden olmaz diyince polisi aricam para giti diyo yalandan almak için ben polisi arayınca uzadı

Top Bottom