Arama sonuçları: *

1. Akhiore

Nays kullanmalı mıyım ne gibi avantajları var?

Bence şu an en iyisi toplamda bu zamana kadar bana 2200tl cashback vermiş Netflix,spotify da fln en yüksek nays veriyor diye biliyorum
  2. Akhiore

Yeni 18 oldum ve banka kartı almak istiyorum. Hangi banka.

Akbank olabilir bende halkbank,akbank,en para,garanti var en beğendiğim akbank sonra garanti
  3. Akhiore

Borç yiğidin kamçısı mı gerçekten?

Farketmessin bile bence 4,5 ay çabuk geçiyor taksit yaparlarsa yoksa krediyle kapatman gerekir o da 24k ya fln denk geliyor dediğim gibi halka arz yada normal borsa dene halka arza msla yeni 540 atmıştım 350 tl getirmiş böyle ufak ufak getirse birde indirim kovalayıp masrafları düşürmek lazım...
  4. Akhiore

Borç yiğidin kamçısı mı gerçekten?

Borç biter çok yokmuş zaten elinde fazladan 2.el kullanmadığın şeyler varsa onları satabilirsin mesela ben 100k borç yaptım 30k sını pc satıp ödedim sağlam halka arzlara girebilirsin borsa da ben genelde öyle yapıyorum evkur bitse gerisi kolay zaten o da 4 taksit olursa bi 5 aya felan düzelirsin...
  5. Akhiore

peder dolandırıldı yardım

Çok zenginsiniz heralde o zaman gerek yok uğraşmaya 28k kaptırıp üstüne soğuk su içeriz demek bence çok zenginiz demek kalan milyonlarınızla devam edip adamları uğraştırmamak lazım
  6. Akhiore

🔥🔥 NAYS 1. YILA ÖZEL HEDİYE PARA KAMPANYASI 24 SAATLİK (BİTTİ) 🔥🔥

İş bankası inik değilde bir bakayım teşekkürler ama aradıģımda sadece bankadan yapabilirsiniz demişlerdi ama iş bankası hesabım olduğunu bilmiyor olabilirler. Bu arada sim kart blokeyken bile harcama yapılıyor hepsiburadada kayıtlı mecbur oradan bişeyler aldım
  7. Akhiore

Bende tavuk alcaktım kg si 100tl ya düşmüştü 5kg aldım 5 te nays la alacaktım ama hava koşulları izin vermedi sim kart bloke nays şifresini unuttum o da sadece bankadan kaldırılıyormuş bankaya giderken yağmur yağdı normal alıyım dedim stok bitmişti 5kg ile yetineceğim artık
  8. Akhiore

Hepsiburadadan sipariş oluşturup iptal edip tekrar aldım umarım bug olmaz
  9. Akhiore

Migrostan fln bir şeyler alsam kabül görür mü sanal marketten
Top Bottom