Aynısını Hepsiburadada yaşadımKelime oyunlarına dikkat edin derim. Nays ilk üyeliğe 100tl harcamaya 50tl diye üye oldum. 80+20 olarak harcadım. İşte 3-5 gün geçti ve Parayı yatırmadılar. Sonra müşteri hizmetleri ile görüştüm. Tek seferde 100tl olacaktı diye diretiyorlar. Hiçbir yerde yazmıyordu. 50tl için de uğraşmaya değmez deyip sildim uygulamayı
AdamsınMüşteri hizmetlerine bunu da sordum, herkes faydalanabiliyor. "İlk" yazmasının sebebi hesap başına bir kez kullanılabiliyor olması. Yani 400 TL'lik bir alışveriş yaptın diyelim, 100 TL cashback gelecek. Aynı gün bir 400 TL'lik alışveriş daha yaptıysan 100 TL daha gelmeyecek, sadece ilki için geçerli oluyor kampanya.
tesekkurlerMüşteri hizmetlerine bunu da sordum, herkes faydalanabiliyor. "İlk" yazmasının sebebi hesap başına bir kez kullanılabiliyor olması. Yani 400 TL'lik bir alışveriş yaptın diyelim, 100 TL cashback gelecek. Aynı gün bir 400 TL'lik alışveriş daha yaptıysan 100 TL daha gelmeyecek, sadece ilki için geçerli oluyor kampanya.
Teşekkürler Emir BeyMüşteri hizmetlerinin verdiği bilgiye göre cashbackler birleşiyor. Örneğin Amazon üzerinden 500 TL'lik bir ürün alınırsa 100 TL hediye para gelecek gelecek. Üzerine %15 (75 TL) daha hediye para gelecek. Yani ürünü 325 TL'ye almış olacaksınız. Bunları müşteri hizmetlerinin verdiği bilgiye göre yazıyorum. Gelmezse benden bilmeyin.
Alıntıyı görüntüle
Şu Trendyol kupon olayında herkesin aldığı havit mikrofonu 1000 TL harcamaya 500 TL kupon kampanyasıyla pazaramadan alacaktım kaçırdık şimdi alsam mı aceba cashbacklerde birleşiyormuş zatenSu alınır dediğiniz birsey var mı?
Güzel qcy t13 için indirim bekliyordum