- En İyi Cevap
- 98
Dahası
Bana dönüş yaptılar, ekstra hak tanımlamışlar. Nays'la hasımlığımız sona ermiştir.ben olusturdum bakalım ne olcak
Bana dönüş yaptılar, ekstra hak tanımlamışlar. Nays'la hasımlığımız sona ermiştir.ben olusturdum bakalım ne olcak
ben yanlış harcama yaptım diye kabul edilmedi nereye yazmamız gerek ? son konularıma bakarsan detaylar yazıyor hocamBana dönüş yaptılar, ekstra hak tanımlamışlar. Nays'la hasımlığımız sona ermiştir.
Alıntıyı görüntüle
Uygulamasında sağ üstten müşteri hizmetlerine yazdım. Şikayet kaydı oluşturmak istiyorum dedim, derdimi anlattım. Sonra E-postamı istedi, bir de başka nereden size ulaşalım dedi, SMS demiştim. Şimdi gördüğün SMS geldi. Bunun dışında ek bir şey yapmadım.ben yanlış harcama yaptım diye kabul edilmedi nereye yazmamız gerek ? son konularıma bakarsan detaylar yazıyor hocam
ilettim hocam. çok saçma bir şekilde hesaptan 418 lira çekildi ama 4 gün sonra 398 yazdığı için hesabıma 100 lira gelmeyecekmiş. ben de iade ettim ama sizi görünce tekrar başvurdum. en azından yeni hak tanımlasınlar bariUygulamasında sağ üstten müşteri hizmetlerine yazdım. Şikayet kaydı oluşturmak istiyorum dedim, derdimi anlattım. Sonra E-postamı istedi, bir de başka nereden size ulaşalım dedi, SMS demiştim. Şimdi gördüğün SMS geldi. Bunun dışında ek bir şey yapmadım.
akşam 21de işlem yaptığım için steam dolar kurunu yüksek almış. sonra da nays o farkı iade edince benim para 398 oldu 2 lira yüzünden taklaya geldimilettim hocam. çok saçma bir şekilde hesaptan 418 lira çekildi ama 4 gün sonra 398 yazdığı için hesabıma 100 lira gelmeyecekmiş. ben de iade ettim ama sizi görünce tekrar başvurdum. en azından yeni hak tanımlasınlar bari
Bana da az once mesaj geldi allah razi olsun bizle dalga gecenlere de selam olsunBana dönüş yaptılar, ekstra hak tanımlamışlar. Nays'la hasımlığımız sona ermiştir.
Alıntıyı görüntüle
Nays'ın müşteri hizmetleri pek iyi değil bence, ama arka tarafta şikayet kaydıyla uğraşanlar işini iyi yapıyor gibi. O yüzden bundan sonra her sıkıntı yaşadığımda şikayet kaydı oluşturacağım.ilettim hocam. çok saçma bir şekilde hesaptan 418 lira çekildi ama 4 gün sonra 398 yazdığı için hesabıma 100 lira gelmeyecekmiş. ben de iade ettim ama sizi görünce tekrar başvurdum. en azından yeni hak tanımlasınlar bari
Mesaj otomatik birleştirildi:
akşam 21de işlem yaptığım için steam dolar kurunu yüksek almış. sonra da nays o farkı iade edince benim para 398 oldu 2 lira yüzünden taklaya geldim
ben bütün cashbackleri ordan alıyorum .d yoksa gelmiyorlarNays'ın müşteri hizmetleri pek iyi değil bence, ama arka tarafta şikayet kaydıyla uğraşanlar işini iyi yapıyor gibi. O yüzden bundan sonra her sıkıntı yaşadığımda şikayet kaydı oluşturacağım.
Şu anda aldıysan 400/100 TL kampanyası çoktan bitti. Yani sadece %15 cashback verir. Kampanya gününde aldıysan ikisini de verir.Ben şimdi amazondan bir ürün aldım bugün %15 casback var ama 1. Yıldır kulanmıyorum kartı ne olucak 100 TL mi yoksa %15 casback mı verecek
Nt diyelimŞu anda aldıysan 400/100 TL kampanyası çoktan bitti. Yani sadece %15 cashback verir. Kampanya gününde aldıysan ikisini de verir.