Neler Yeni

🔥📢Nays bugüne özel e-ticaret platformlarında 100TL indirim🔥📢

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,139
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Müşteri temsilcisine de işini biz öğretiyoruz. E ticaret kampanyasından 100 tl geldi, okula dönüş kampanyası için 7 gün beklemeliymişim. Uzun zamandır kullanmıyordum, davet et 100 tl kazan için kullanayım dedim. Ama iyice tadı kaçtı naysın. Anca Spotify için falan kullanılır bu saatten sonra.
müşteri temsilcisinin yaptıkları kampanyadan haberi yok.

Midora

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Sinan
Nays artık eskisi kadar cazip gelmiyor e ticaret alışverişlerinde. Eskiden 150-200 liralık geri ödemeleri günün şartlarında iyi paraydı ama artık 100 liranın bir değeri kalmadı. 500 falan yapsa neyse.

Yinede başka platformlarda indirimi olmayan şeylerde kullanılabilir. Akbil yükleme vs.

Checkmate

80+ Silver
Nays davet et kazan kampanyası ile kişi başı 100TL veriyordu bunu ben yaptım 300TL falan kazandım, davet et kazan kampanyası bu açıdan mükemmel onun dışında naysın esprisi kalmadı

mustafa08

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Mustafa
Nays davet et kazan kampanyası ile kişi başı 100TL veriyordu bunu ben yaptım 300TL falan kazandım, davet et kazan kampanyası bu açıdan mükemmel onun dışında naysın esprisi kalmadı
Aynen hocam bende daha önceden yapmamıştım. 5 kişi davet ettim, zaten o parayı harcayayım dedim bide bu ekstra 100 tl çıkınca ama dediğim gibi artık Spotify dışında kullanmam heralde.

Top Bottom