Son 1 yılda Nays kartın ile online harcama yaptın mı?Bu yeni Hesap açıp ilk sipariş verenler mi yoksa 8 aralığa kadar verilen ilk sipariş için mi geçerli anlayamadım?
Üstteki mesaj da farklı diyor, bence de ikinci dediğin yine de mh ye sorayımilk defa alışverişten bahsetmiyor orda. tek seferlik anlamında ilk 400TL diyor sonra yine 400TL harcasan yok gibisinden
Cevap gelince paylaşsana kralÜstteki mesaj da farklı diyor, bence de ikinci dediğin yine de mh ye sorayım
Nays'ın zaten direkt fiziksel kartı yok. Her hesaba otomatik tek bir tane sanal kart açıyor.bunun için kart felan çıkartmamız gerekiyormu nays ı bilmediğimden soruyorum ve kalan tutarı hesabımıza havale edebiliyormuyuz
Mesaj otomatik birleştirildi:
100tl hediye tutarı
Kasımdan önce %10'du zaten, Amazon zaten hiç yoktu. Şu anda Kasım öncesine göre kârdayız çünkü artık Amazon da var. Nays iyiye gitti aslında.Kasım ayı iyiydi online siparişlere %15 veriyodu şimdi %10 oldu amazona da 500tl alt limit geldi. Nays'ın sonu da görünüyor gibi, böyle giderse millet bırakır Nays'ı (bence.)
Alt limit falan getirdi ya ondan dedim. Kasım ayında alt limitsiz + hepsiburada falan dahil %15 veriyordu. Nays'ı kullananların çoğu öğrenci, onların da tekte 500TL+ harcama yapacağını zannetmiyorum.Kasımdan önce %10'du zaten, Amazon zaten hiç yoktu. Şu anda Kasım öncesine göre kârdayız çünkü artık Amazon da var. Nays iyiye gitti aslında.