Arama sonuçları: *

1. A

İade sonrası kredi kartı limiti açılır mı

Temudan bir alışveriş yaptım hemen sonrasında iptal ettim. İade geldi gözüküyor ama kredi kartı limitimden düştü şimdi başka bir şey almak istiyorum ama limitim yom tekrar limitime eklenir mi
  2. A

Qnb Trendyol kartı kullanıp kapattırsam

Biraz mantıksız geldi bana bedavadan 500 lira vercekler sonra ben kapatıp gitcem onları. Ama istemiceklerse sorun yok
  3. A

Qnb Trendyol kartı kullanıp kapattırsam

Trendyolun kampanyası var qnb Trendyol kartı alınca direk 500 TL lık Trendyol puanı hediye ediyor ayrıca ömür boyu ücretsiz diyor. bu kartı alıp puanı kullansam sonra kartı kapatsam bana ekstra bir ücret isterler mi
  4. A

Kredi kartının sadece asgarisini ödesem

Almak istediğim 15bin TL lık bir şey var ama elimde o kadar para yok 5k gibi bir param var. Sürekli bir gelirim var. Taksitli olarak alsam 19bin TL ye geliyor. Ben bunu kredi kartı üzerinden alsam bana aylık asgari ödemesi ne kadar çıkar ilk başta bı 5k lık kısmını ödemeyi dönüşüyorum sonraki...
  5. A

Karttaki parayı nakite çevirme

Para net hesapda yok. Karta tanımlı kartla harcama yapabiliyorum sadece
  6. A

Karttaki parayı nakite çevirme

Öğrenim kredisi alıyorum. Nakit avans sistemi var. Aktif ettiğinizde bir sonraki ay gelecek olan krediyi harcıyabiliyorsunuz krediniz yattığı an harcadığınız tutarını geri alıyor. Ama nakit olarak elinize vermiyor bu nakit avansı kredi kartı gibi harcıyabiliyorsunuz benim bunu nakite çevirmem...
  7. A

Nays kimlik doğrulama problemim

Aradım anlattım uzun süredir bu şekilde diye. İşcep uygulamasından deneyin dedi. İşcepin de müşteri olma kısmı naysın aynısının laciverti orada da hologramda kalıyor, tekrar aradım mecbur şubeye geliceksiniz dediler. Çok gıcık edici ya zaten görüntülü görüşme yapıyorsun kimliği orada göstereyim.
  8. A

Tamamdır teşekkürler, denicem
  9. A

Uzun süredir nays kullanıyorum ama kimlik doğrulamada kimliğimi okutuyorum hologrom doğrulamada kamera donuyor 4 5 aydır deniyorum aynı sorun. Müşteri hizmetlerine yazıyorum internetiniz kötü olabilir diyor ama değil. Ne yapabilirim
  10. A

Öğrenci için banka önerisi

Hocam ben zirrat kullanmaya başladım kredi aldığım için zaten direk orası oldu ama pişmanda değilim kesinlikle. Öncelikle bütün öğrencilerin kredileri ordan yattığı için üniversitelerin içi etrafı ziraat bankamatiğiyle dolu en büyük artısı bu onun dışında devlet bankası olduğu için PTT...
  11. A

İnternet bankacılığı dan alışverişin içeriği gözükür mü

Yok normal bir kredi kartı ile yaptığım alışverişte ne almışım onu görebiliyormuyum
  12. A

İnternet bankacılığı dan alışverişin içeriği gözükür mü

Kartımdan şok ve migrosdan harcama yaptım. Daha sonra internet bankacılığı vb bir yerden alışverişimin içeriğini görebilirmiyim
  13. A

Trendyol üzerinden bankama para aktarma

Öncelikle söyleyeyim kara para aklama vb bişey yok. Sadece Trendyolda harcıya bildiğim 300tl civarı bir bakiyem var bunu başka karta aktarmam gerekiyor. Alıp direk satabileceğim vb bir ürün var mı vey böyle hizmetler veren satıcılar
  14. A

Ziraat param gitti yardım

Tahaaütnameyi onaylarken internet bankacılığı istiyorum kısmını seçtin mi Ziraatin müşteri hizmetlerini ara olmadı
  15. A

İnternet bankacılığı şifren gelmiştir. Ziraat mobili indirim şifrenle giriş yap menü kısmından kartlarım sekmesine git orda gönderi takibi gibi biryer var orda yazar. Daha ayrıntılı bilgi için orda barkod no var onunla beraber kargo firmasının sitesinden bakabilirsin benimki agt kurye ile geldi
  16. A

Kargo takibine bakın benimkide teslimat şubesine geldiği halde dağıtıma çıkması 3 gün sürdü çok fazla yoğunluk var büyük ihtimal
  17. A

Şimdi kontrol ettim bankamatikte gözüküyor. Orda karttan hesaba iade et diye bir seçenek vardı ona tıklayıp 20tl yazınca tüm para geri geldi. İyide bu işlemin amacı ne kartta attığımda da aynı normal hesabımda da kaldığında aynı şey değil mi birde bu işlemin sadece bankamatikten yapılması saçma...
  18. A

KYK kredisi başvurumdan sonra ziraat hesabım açıldı kartım geldi internet daha para yatırılmamıştı. Denemek için bankamatikten 20tl para yatırdım. Kartımı bir yerde denemek istedim ama olmadı internet bankacılığıni karıştırırken ayarlarda kartlarım sekmesinde Bankkarta para yatır sekmesine...
  19. A

Banka hesabım yok iban gerekiyor

Dün gece başvurmuştum bu gün enparadan online görüşme ile hesap acımı ile ilgili aradılar telefonumda nfc özelliği olmadığı için online hesap açamicaklari söylediler
  20. A

Banka hesabım yok iban gerekiyor

Dostum ordaki ibanlar herkesde aynı sadece para gönderirken açıklamaya kendi papara numaranı yazınca para sana geliyor. Bende bionluk için iban vermem gerekiyor orayada para gönderirken açıklamaya şunu yazın diyemicdegim için 1646775219 Sagolun hocam enparaya başvurdum sanırım tamamen ücretsiz...
Top Bottom