Neler Yeni

Banka hesabım yok iban gerekiyor

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Berke
Bir yere iban vermem gerekiyor fakat banka hesabım yok. Papara hesabım ve kartım var acaba onun ibanı var mıdır nasıl öğrenebilirim

Yasin Çınar

80+ Bronze
paparanın ibanı var diye biliyorum ama nerede onu bilmiyorum maalesef

burak9956

80+ Bronze
Çok yardımsever biriyimdir. Benim ibanımı kullanabilirsin.

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Berke
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok yardımsever biriyimdir. Benim ibanımı kullanabilirsin.
Şeker şey seni bende çok sevecen biriyimdir seni çok güzel severim :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Biraz araştırdım paparada kişisel iban yokmuş paparanin kendi iban no su var oraya pars gönderirken açıklamaya papara numaranızı yazarsanız para size geçiyormuş fakat ben bir siteye iban no vericem yani kendime ait olamsi lazım.

Kısaca internet üzerinden basitçe banka hesabı açmanın yolu var mı?

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bir yere iban vermem gerekiyor fakat banka hesabım yok. Papara hesabım ve kartım var acaba onun ibanı var mıdır nasıl öğrenebilirim
Paparaya kendi banka hesabın dışında para gönderemiyorsun.
18 yaşından büyüksen görüntülü görüşme ile çoğu bankadan hesap açabilirsin hocam.

burak9956

80+ Bronze
Şeker şey seni bende çok sevecen biriyimdir seni çok güzel severim :)
Dostum paparanın ibanı var. Ana sayfada hesap bakiyesinin yanında "yatır" kısmına tıkla ardından "havale/eft ile yatır" bölümüne gir. Sana hangi banka hesabından para yatirilacaksa o banka için verilmiş olan ibanı kullan (papara kartında her banka için farklı iban mevcut).

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Berke
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum paparanın ibanı var. Ana sayfada hesap bakiyesinin yanında "yatır" kısmına tıkla ardından "havale/eft ile yatır" bölümüne gir. Sana hangi banka hesabından para yatirilacaksa o banka için verilmiş olan ibanı kullan (papara kartında her banka için farklı iban mevcut).
Dostum ordaki ibanlar herkesde aynı sadece para gönderirken açıklamaya kendi papara numaranı yazınca para sana geliyor. Bende bionluk için iban vermem gerekiyor orayada para gönderirken açıklamaya şunu yazın diyemicdegim için

Paparaya kendi banka hesabın dışında para gönderemiyorsun.
18 yaşından büyüksen görüntülü görüşme ile çoğu bankadan hesap açabilirsin hocam.
Sagolun hocam enparaya başvurdum sanırım tamamen ücretsiz kullanabileceğim tek yer orası

burak9956

80+ Bronze
Dostum ordaki ibanlar herkesde aynı sadece para gönderirken açıklamaya kendi papara numaranı yazınca para sana geliyor. Bende bionluk için iban vermem gerekiyor orayada para gönderirken açıklamaya şunu yazın diyemicdegim için

Sagolun hocam enparaya başvurdum sanırım tamamen ücretsiz kullanabileceğim tek yer orası
Daha bugün kuzenimin banka hesabından transfer yaptım. Ziraat kullanıyor, Ziraat ibanı verdim kart numaramı vermediğim halde gonderebildi.

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Rica ederim hocam.
Evet ücretsiz olarak onu kullanabilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Eren Bulut
başkasının kartından kendi paparana ibanla gönderemiyosun ben denemiştim onu 100 lira göndermiştim gelmedi 3 gün sonra anca geri alabildim paramı ama eğer kendi kartınızdan paparaya atıcaksanız sorun olmaz iki kartın kendi adınıza göre olmalı

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Berke
Dün gece başvurmuştum bu gün enparadan online görüşme ile hesap acımı ile ilgili aradılar telefonumda nfc özelliği olmadığı için online hesap açamicaklari söylediler

fatihhhh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
fat
her hangi bir bankaya git 1 dk da hesap açıp iban verirler, banka kartı ise 14 gün içinde eline ulaşır.

Top Bottom