Arama sonuçları: *

1. Arsek

Pdf halinde iban nedir

Saçma bir istekmiş. word üzerinde ıban bilgileri ad soy ad vs yaz sonra farklı dısarı aktar seçerek pdf olarak dısarı aktar
  2. Arsek

Papara veli onayı anne baba dışında oluyormu?

papara edumu kullanıyorsun diğerlerinde veli onayı gibi bir şey istemiyor ünkü
  3. Arsek

18 yaş altı yatırım hesabı olan banka önerir misiniz? ?

halka arzlar işime yarıyordu ya uzun vadeli hisselerimin üstüne koyuyordum
  4. Arsek

hisse alım satımı ,havale eft yapılıyormu
  5. Arsek

İş bankasını İlk imza hesabı nasıl işliyor hisse alım satım havale eft vs bunlara rahatça izi veriyorlarmı Nasıl açılıyor ? bide kampanyaları ol olan bir kart önerirseniz sevinirim aylık harcamam 20 25k ya kadar çıkabiliyor kampanyalardan yararlanalım bari
  6. Arsek

hisse senedi borç bakiyesi ne oluyor acaba

sen şimdi 210 liradan emir verdin ya bunu da açıklıyım doğru olanı yapmıssın bu arada sistem sen 210 iradan vermiş olsan bile daha düşüğü varsa o fiyattan alır bu cevap 2. soruna da cevap oldu gibi ama onada cevap veriyim 210 liradan alabilirsin ama az önce verdiğim cevaba geliyoruz senden...
  7. Arsek

Emirlerim / taleplerim bölümüne bak hisseyi daha satın alamamamış büyük ihtimalle hangi hisseyi aldıgını bilmiyorum ama bir hissenin satanı olmadıgında alamazsın ( genelde tavan yapan hisselerde) e kimse satmıyormu ne saçmalık diyebilirsin ama satan tabii ki oluyor ama alanda oluyor sistem kim...
  8. Arsek

müsteri hizmeteriyle görüşün sistemsel bir hata olabilir
  9. Arsek

hisseyi alırken emir tipi olara kne seçtin ? 1694779817 yani daha hisseyi alamamıs olabilir mutemelen tavan yapan bir hisse alıyorsun (yani o hisseyi satan yok )
  10. Arsek

halka arz gibi hisse aldıysan toplama günü bittikten sonra borç bakiyesi gidecektir hesabından
  11. Arsek

Ziraat hesabı olanlar bakabilirmi acaba

ziraatin web sitesine girdiğimde güvenlik nedeniyle ... tarihe kadar nakit çıkısı ve hesap açılımı olmıycagı uyarısı verdi ( bwenim hesabımla değil direk gizli sekmeden ziraatin web sitesine girmiştim) gıpta dan 17 lot almıstım ama suan halka arzz menüsü , hisse alıs satıs menüsü gözükmüyor...
  12. Arsek

Başka Ülkeden Para Atılırken Verilmesi Gereken Bilgiler

harhangi bir sıkıntı olmaz bende aynı şekilde ödemeler alıyorum
  13. Arsek

Kayıtlı müşteri olmadan Nays cashback alınır mı ?

bir sorun olmuyor ben kayıtlı müşteri değilim şuana kadar 250 tl cashback aldım
  14. Arsek

nays a üye oldum şimdi sipariş için ne yapmalıyım

nays da davet kodu vs bişe v arsa alabilirmiyim
  15. Arsek

Papara Karta Para Göndermek

büyük ihtimalle evet
  16. Arsek

İninal Mi Yoksa Papara Mı?

şakamı hertürlü PAPARA
  17. Arsek

Tosla Kart vs Papara Kart

papara iyi ya kampanyaları diyosan paycell al birsürü para kazandım kampanyalardan
  18. Arsek

Papara Para Kesiyo

her ay 5 kere atmden ücretsiz para yatırabilirsin sonrası ücretli oluyor
  19. Arsek

Papara card sipariş etme

GELMİYORRRRR!!! ohfgsdklfşsghsgklsfgisdfşg kaç ay oldu kargoya vereli hala gelmedi
Top Bottom