yok halka arz değil normal işlem gören hisse aldığım fiyat kadar hisse senedi borcu görünüyor neden böyle bir şey yazıyorhalka arz gibi hisse aldıysan toplama günü bittikten sonra borç bakiyesi gidecektir hesabından
hisseyi alırken emir tipi olara kne seçtin ?yok halka arz değil normal işlem gören hisse aldığım fiyat kadar hisse senedi borcu görünüyor neden böyle bir şey yazıyor
yani daha hisseyi alamamıs olabilir mutemelen tavan yapan bir hisse alıyorsun (yani o hisseyi satan yok )hisseyi alırken emir tipi olara kne seçtin ?
yok aldım şuan var hissem ama aldığım fiyat kadar borç bakiyesi görünüyor onu hiç anlamadımhisseyi alırken emir tipi olara kne seçtin ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
yani daha hisseyi alamamıs olabilir mutemelen tavan yapan bir hisse alıyorsun (yani o hisseyi satan yok )
müsteri hizmeteriyle görüşün sistemsel bir hata olabiliryok aldım şuan var hissem ama aldığım fiyat kadar borç bakiyesi görünüyor onu hiç anlamadım
Hocam konuyu bölüyorum ancak benim de bir sorum olacaktı hiç yeni konu oluşturmayayım dedim. Garanti üzerinden dün hisse aldım ve şu an hisse emirleri bölümünde " Borsada " yazıyor. Bu hisse ne zaman satılabilir hale gelir ? Limit fiyatlı emir. ( Daha önce hiç borsa deneyimim yok öyle denemek için aldım.hisseyi alırken emir tipi olara kne seçtin ?
yani daha hisseyi alamamıs olabilir mutemelen tavan yapan bir hisse alıyorsun (yani o hisseyi satan yok )
Emirlerim / taleplerim bölümüne bak hisseyi daha satın alamamamış büyük ihtimalle hangi hisseyi aldıgını bilmiyorum ama bir hissenin satanı olmadıgında alamazsın ( genelde tavan yapan hisselerde) e kimse satmıyormu ne saçmalık diyebilirsin ama satan tabii ki oluyor ama alanda oluyor sistem kim daha önce alım talebi girdiyse ilk önce ona veriyor hisseyi.Hocam konuyu bölüyorum ancak benim de bir sorum olacaktı hiç yeni konu oluşturmayayım dedim. Garanti üzerinden dün hisse aldım ve şu an hisse emirleri bölümünde " Borsada " yazıyor. Bu hisse ne zaman satılabilir hale gelir ? Limit fiyatlı emir. ( Daha önce hiç borsa deneyimim yok öyle denemek için aldım.
bunun yanında geçerlilik süresini günlü vs seçtiysen iptal olmuştur alım talebinEmirlerim / taleplerim bölümüne bak hisseyi daha satın alamamamış büyük ihtimalle hangi hisseyi aldıgını bilmiyorum ama bir hissenin satanı olmadıgında alamazsın ( genelde tavan yapan hisselerde) e kimse satmıyormu ne saçmalık diyebilirsin ama satan tabii ki oluyor ama alanda oluyor sistem kim daha önce alım talebi girdiyse ilk önce ona veriyor hisseyi.
Peki benim bu hisseyi alabilmem için ne yapmam gerekiyor ? Hisse fiyatı 200 lira ben almak için 210 liradan emir verip 210 liradan satan birinin hissesini alamıyor muyum ?Emirlerim / taleplerim bölümüne bak hisseyi daha satın alamamamış büyük ihtimalle hangi hisseyi aldıgını bilmiyorum ama bir hissenin satanı olmadıgında alamazsın ( genelde tavan yapan hisselerde) e kimse satmıyormu ne saçmalık diyebilirsin ama satan tabii ki oluyor ama alanda oluyor sistem kim daha önce alım talebi girdiyse ilk önce ona veriyor hisseyi.
bunun yanında geçerlilik süresini günlü vs seçtiysen iptal olmuştur alım talebin
sen şimdi 210 liradan emir verdin ya bunu da açıklıyım doğru olanı yapmıssın bu arada sistem sen 210 iradan vermiş olsan bile daha düşüğü varsa o fiyattan alırPeki benim bu hisseyi alabilmem için ne yapmam gerekiyor ? Hisse fiyatı 200 lira ben almak için 210 liradan emir verip 210 liradan satan birinin hissesini alamıyor muyum ?
Ufak tefek soruları sizin için sorun olmazsa özelden sorabilirim hocam. Teşekkürler.sen şimdi 210 liradan emir verdin ya bunu da açıklıyım doğru olanı yapmıssın bu arada sistem sen 210 iradan vermiş olsan bile daha düşüğü varsa o fiyattan alır
bu cevap 2. soruna da cevap oldu gibi ama onada cevap veriyim 210 liradan alabilirsin ama az önce verdiğim cevaba geliyoruz senden önce alım talebi veren birçok kişi var onlara sistem öncelik veriyor ve hisse tavan yaptıysa hissesini satan çok olmaz olsa bile senden önce alım emri verenelre verir sistem
borsa ya başlamak için halka arzalra katılabilirsin öğrenmiş olursun daha az riskli olur sorun varsa sorabilrisin özelden