NAYS'tan borç almak mantıklı mı?

ggbibdsbkdh

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
697
NAYS hesabım yok ama bi süre sonra bir miktar borç almam gerekecek
faiz yüzdesini ve belli başlı şartları anlatabilecek ve ne kadar mantıklı olduğunu söyleyebilecek kullanıcılar varsa sevinirim

NAYS hesabım yok ama bi süre sonra bir miktar borç almam gerekecek
faiz yüzdesini ve belli başlı şartları anlatabilecek ve ne kadar mantıklı olduğunu söyleyebilecek kullanıcılar varsa sevinirim
Nakit avans ile aynı mantıkda çalışıyor çokda bir olayı yok aslında. Eğer yüksek miktarları uzun süreli tutmayı düşünüyorsanız deli faiz biniyor haberiniz olsun. Faiz yüzdesi zaten borç alma kısmında yazıyor

Nakit avans ile aynı mantıkda çalışıyor çokda bir olayı yok aslında. Eğer yüksek miktarları uzun süreli tutmayı düşünüyorsanız deli faiz biniyor haberiniz olsun. Faiz yüzdesi zaten borç alma kısmında yazıyor
herkese faiz oranı aynı olarak belirleniyorsa şu şartlarda benim için faiz oranına bakabilir misin?
50.000₺ + 12 ay taksit

herkese faiz oranı aynı olarak belirleniyorsa şu şartlarda benim için faiz oranına bakabilir misin?
50.000₺ + 12 ay taksit
Benim limit 5k olduğundan maalesef bakamam ama eğer 12 ay taksit istiyorsanız muhtemelen neredeyse çekeceğiniz borç kadar birde faiz ödersiniz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Naysın size 50k limit vereceğindende şüpheliyim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,218,462
Üyeler
197,481
Son üye
Deborahall