Bende çoğu kart var ama bence papara al kesinti filan bir şey yok black Kart iste evine kadar geliyor zatenSizce papara kartmı alınır tosla kartmı benim toslada seviğim taraf şok markette yükleyebiliyorsun para birde ininalde 2 TL kesiyor her ay bu toslada kesme oluyormu yada paparada
Papara atmden para yüklüyor tosla galiba şokdan dolduruluyor o yüzden tosla daha kullanışlı gibi benim eve yakın şok varBende çoğu kart var ama bence papara al kesinti filan bir şey yok black Kart iste evine kadar geliyor zaten
papara iyi ya kampanyaları diyosan paycell al birsürü para kazandım kampanyalardanSizce papara kartmı alınır tosla kartmı benim toslada seviğim taraf şok markette yükleyebiliyorsun para birde ininalde 2 TL kesiyor her ay bu toslada kesme oluyormu yada paparada
Bütün ATM lerden veya banka hesabından atarsın beni dinlersen papara al tosla kulanan çok yok para atarken sorun olmaz birinePapara atmden para yüklüyor tosla galiba şokdan dolduruluyor o yüzden tosla daha kullanışlı gibi benim eve yakın şok var
Eğer "kartsız işlem" ile yatırım yaparsan istediğin bakiyeyi kesintisiz bir şekilde yükleyebiliyorsun diye biliyorum.papara en iyisi ama 500 lira yatırdıktan sonra 2 lira yatırıken kesiyo
aylık en fazla 500 TL yatırabilirsin kesintisiz sonrası 2 TL kesiyo
atm de yatırma benim bahsettiğimPapara.
Eğer "kartsız işlem" ile yatırım yaparsan istediğin bakiyeyi kesintisiz bir şekilde yükleyebiliyorsun diye biliyorum.