Tosla Kart vs Papara Kart

hard rp

80+ Silver
Reaksiyon skoru
596
Sizce papara kartmı alınır tosla kartmı benim toslada seviğim taraf şok markette yükleyebiliyorsun para birde ininalde 2 tl kesiyor her ay bu toslada kesme oluyormu yada paparada

ikisindede aylık kesinti yok. yani öyle biliyorum

Sizce papara kartmı alınır tosla kartmı benim toslada seviğim taraf şok markette yükleyebiliyorsun para birde ininalde 2 TL kesiyor her ay bu toslada kesme oluyormu yada paparada
Bende çoğu kart var ama bence papara al kesinti filan bir şey yok black Kart iste evine kadar geliyor zaten

Aynı aslında ama sadece toslaya ibanla para atamıyorsun paparaya atılıyor başka hiçbir farkı yok diyebilirim paparada kimlik fotoğrafı istedi bendede kimliğimde fotoğraf olmadığından kabuk etmedi toslaya tc ile kayıt oldum tosla kart çıkarttım kullanıyorum sıkıntı gok netflixin felan yarısını karşılıyor ikisii de

papara en iyisi ama 500 lira yatırdıktan sonra 2 lira yatırıken kesiyo

aylık en fazla 500 tl yatırabilirsin kesintisiz sonrası 2 tl kesiyo

Bende çoğu kart var ama bence papara al kesinti filan bir şey yok black Kart iste evine kadar geliyor zaten
Papara atmden para yüklüyor tosla galiba şokdan dolduruluyor o yüzden tosla daha kullanışlı gibi benim eve yakın şok var

Sizce papara kartmı alınır tosla kartmı benim toslada seviğim taraf şok markette yükleyebiliyorsun para birde ininalde 2 TL kesiyor her ay bu toslada kesme oluyormu yada paparada
papara iyi ya kampanyaları diyosan paycell al birsürü para kazandım kampanyalardan

Papara atmden para yüklüyor tosla galiba şokdan dolduruluyor o yüzden tosla daha kullanışlı gibi benim eve yakın şok var
Bütün ATM lerden veya banka hesabından atarsın beni dinlersen papara al tosla kulanan çok yok para atarken sorun olmaz birine

Papara.

papara en iyisi ama 500 lira yatırdıktan sonra 2 lira yatırıken kesiyo

aylık en fazla 500 TL yatırabilirsin kesintisiz sonrası 2 TL kesiyo
Eğer "kartsız işlem" ile yatırım yaparsan istediğin bakiyeyi kesintisiz bir şekilde yükleyebiliyorsun diye biliyorum.

Papara.

Eğer "kartsız işlem" ile yatırım yaparsan istediğin bakiyeyi kesintisiz bir şekilde yükleyebiliyorsun diye biliyorum.
atm de yatırma benim bahsettiğim
Ekran Alıntısı.PNG

Bana kalırsa Papara daha iyi

Arkadaşlar şu şokta satılan 5 TL'ye Tosla kartlarda aylık para gelme limiti var mı ? İninalda 1250 tlden fazla ayda para gelince almıyor.Bundada öyle mi?

Papara en iyisi banka kartları dışında

Geri