Arama sonuçları: *

1. Deadpool

18 yaşına yeni giren birisine ne kadar limitli kredi kartı verilir?

Maaşı aldıktan sonra direkt başvuru yapacağım. Sonra işten çıkıp başka yerde işe gireceğim ama şimdi bir bilgisayar almak istiyorum. En azından kredi kartı alırsam vade farksız taksit imkanından yararlanırım iyi olur.
  2. Deadpool

18 yaşına yeni giren birisine ne kadar limitli kredi kartı verilir?

Merhaba son 1 aydır sigortalı çalışıyorum 24000 Maaş alıyorum. Sizce ne kadar limite sahip olurum 18 yaşına girince (15 gün sonra)?
  3. Deadpool

Papara Kart Sanal Kart İptal

Hepsi ortak hesap zaten iptal etmesende litre den harcarsınız
  4. Deadpool

Zamsız fiyattan promosyon anlaşması yaptim

Teşekkürler bugün bankaya gidicegiz galina zaten promosyonu iade de edemeyiz daha almadığimiz için teşekkür ederim
  5. Deadpool

Olmadı baska bankaya geçerim çünkü daha promosyonu almadım
  6. Deadpool

Aynı banka daha promosyonu almadik maaş daha yatmadi.yatinca veriyorlar bu sürede de promosyon zamlandi 1660644840 Promosyonu daha vermedim
  7. Deadpool

Merhaba zamsız fiyattan 4250 TL bankaya geçtik işte zam geldi bizim alicagimiz 6000 e yükseldi biz daha promosyonu teslim almadık bankaya gitsek 6000 için başvuruda bulusak ne olur 6000 i verirler mi
  8. Deadpool

Emekli promosyon ile ilgili soru

Evet geçen ayın 22 sinde maaşını tasittim ben o zaman promosyon 4250 TL veriyorlardi yapı kredi şuan bize vericekleri 6000 TL olmuş sizce ne yapmalıyım kaç lira alırım bilen
  9. Deadpool

18 Yaş Altı Genç Hesabı Tavsiyesi

annen babanla git direk normal hesap açıyorlar 15 yada 16 yaşından sonra da mobıl bankacılık kullanabiliyorsun
  10. Deadpool

18 Yaş Altı Genç Hesabı Tavsiyesi

ziraat aç knk
  11. Deadpool

tosla steam'den oyun alamıyorum

birkaç kez yanlış girip satın almayımı denedin
Geri