18 yaşına yeni giren birisine ne kadar limitli kredi kartı verilir?

Deadpool

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
325
Merhaba son 1 aydır sigortalı çalışıyorum 24000 Maaş alıyorum. Sizce ne kadar limite sahip olurum 18 yaşına girince (15 gün sonra)?

Merhaba son 1 aydır sigortalı çalışıyorum 24000 Maaş alıyorum. Sizce ne kadar limite sahip olurum 18 yaşına girince (15 gün sonra)?
gelir gösterdikten sonra ve maaş müşterisi olduğun bankadan alacaksan kredi kartını, 100 verirler

gelir gösterdikten sonra ve maaş müşterisi olduğun bankadan alacaksan kredi kartını, 100 verirler
Maaşı aldıktan sonra direkt başvuru yapacağım. Sonra işten çıkıp başka yerde işe gireceğim ama şimdi bir bilgisayar almak istiyorum. En azından kredi kartı alırsam vade farksız taksit imkanından yararlanırım iyi olur.

Maaşı aldıktan sonra direkt başvuru yapacağım. Sonra işten çıkıp başka yerde işe gireceğim ama şimdi bir bilgisayar almak istiyorum. En azından kredi kartı alırsam vade farksız taksit imkanından yararlanırım iyi olur.
hem kendi gelirini hemde yanında bi yakınınıda götürürsen daha fazla verirler böyle de deneyebilirsin

Hep böyle taksit felan başlıyor sonra o borç bitmiyor sevgili kardeşim 😅

Başta düşükle (50k civarları) başlar borcu kapattıkça artar birkaç aya harcayamayacağın limitlere gelir merak etme.

Agam kurban olayım sana kredi kartı cart curt girme :D Bak ben 21 yaşındayım 1.5 yıl sigorta girişim var bu 1.5 yıl'ın 14 ayı falan kredi borcuna gitti delikanlıyı bozar kredi borcu

Geri