Arama sonuçları: *

1. D

Kredi Kartı Limiti Artmıyor

Özelden yazdım hocam, yardımcı olmak isterim
  2. D

Bende iş bankasınds yazılımcıyım. Şubeden limit artışı yapmayı deneyin. Red verirse neden artış yapılamadığını şubeden öğrenebiliyorsunuz
  3. D

Hocam ne kadar süredir çalışıyorsunuz? Yasal mevzuatta maaşının 10 katı değil maksimum 4 katı limit verilebilir.
  4. D

🔥🔥 NAYS 1. YILA ÖZEL HEDİYE PARA KAMPANYASI 24 SAATLİK (BİTTİ) 🔥🔥

Market kampanyasıyla birleşiyor mu acaba bu kampanya? Migros sanal marketten alışveriş yapsak
  5. D

🔥🔥 NAYS 1. YILA ÖZEL HEDİYE PARA KAMPANYASI 24 SAATLİK (BİTTİ) 🔥🔥

Bu nasıl hesap anlamadim. Hepsiburadaya %10 iade veriyor.
  6. D

Nays ile alışveriş yaparken taksit seçeneği çıktı?

Taksit olmaması lazım. Sonuçta hesap kartı mantığıyla çalışıyor Nays. Kredi kartı değil.
  7. D

Nays Davet Kodu atar mısınız

özelden yazdım numaramı
  8. D

Nays Davet Kodu atar mısınız

Artık finansal işlemlere para vermiyor, kolayca borç alıyor, üstüne bol bol da hediye para kazanıyoruz! Sen de Nays’a gel, birlikte kazanalım. https://naysapp.tr.go.link/?adj_t=gro6z40&adj_label=d2f619eb-1a01-49f1-b773-63588b007b5e Buyrun hocam, teşekkürler şimdiden
  9. D

Tosla aylık para kesiyor mu?

İninalı bilmemden Toslanın çok tosback kampanyasından faydalandım. O yüzden yılda 24 TL bir şey degil. Ama mide bulandırıyor işte küçük sinek misali :D. Bu arada Naysa da gelecek yakın zamanda üyelik ücreti gibi bir şey :)-
  10. D

Tosla aylık para kesiyor mu?

Evet, kesiyor. Tosla üyelik ücreti diye geçiyor. Hatta 1 Hazirandan sonra 2 TL olmuş. **1 Haziran 2023’ten itibaren Tosla Üyelik Ücreti her ay 2 TL, yıllık 24 TL olacak şekilde güncellenecektir...
  11. D

Türkiye finans happy golf aidat

https://www.turkiyefinans.com.tr/tr-tr/bireysel/sayfalar/urun-hizmet-ucretleri.aspx Buradan bakabilirsiniz. Aidatı var gözüküyor.
  12. D

Nays kullanıcılarına sorum var

Ben aylardır yapıyorum hiç 25 tl vermedi 😅
  13. D

Kredi kartımı PTT sanırsam kaybetti

Çip tedariğinde sıkıntı var. O yüzden kart basimlari aksıyor. İş bankasında çalışıyorum. 1. Ağızdan duymuş olun :)
  14. D

YARDIM! NAYS HEPSİBURADA CASHBACK VERMİYOR

ödemeyi hepsipay cüzdanınız ile yaptıysanız vermez. Kart ile öde seçmeniz gerekiyor.
  15. D

kredi kartı limit yükseltme hk.

50 bin bir bankada, 30 bin bir bankada, 10 bin de başka bir bankada var benim de :)
  16. D

Banka hesabınıza giren çıkan paranın maaş olduğunu bilmez ödemeyi eft/havale ile alıyorsanız. Bu durumda limit artışı yapılmayabilir. Gidip bankaya gelir beyanı yapabilirsiniz. Yasal mevzuat gereği kredi kartı aldığınız ilk sene tüm kredi kartlarınızın limiti toplam gelirinizin 2 katı, sonraki...
  17. D

Maaş alıyor musunuz? Bankanın güvencesi nedir de size 50k-60k limitli kart versin?
Top Bottom