Loading...
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
bu hala çalışıyor mu ilk çıktığın da kaldırıldı felan dendi
çalışıyor, haftada 4gün 50tl transfre yaparsan hesabına hak veriyo
tek seferde mesela 50 tl yatırıp sonra kazı kazan yapıp parayı geri paparama atsam olur mu ?çalışıyor, haftada 4gün 50tl transfre yaparsan hesabına hak veriyo
Knk naysda yaş sınırı varmıtek seferde mesela 50 TL yatırıp sonra kazı kazan yapıp parayı geri paparama atsam olur mu ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
böyle döndü yapsam haftadan haftaya olur mu ?
evet oluyor, papara bilmiyorum da başka bankaya yapıyorumtek seferde mesela 50 TL yatırıp sonra kazı kazan yapıp parayı geri paparama atsam olur mu ?
Oluyor. Her seferinde aynısını yapıyorum ama paparaya olur mu bilmem. Banka hesabına çekiyorum.tek seferde mesela 50 TL yatırıp sonra kazı kazan yapıp parayı geri paparama atsam olur mu ?
Knk naysda yaş sınırı varmı
papara ile yapılır mı ?Oluyor. Her seferinde aynısını yapıyorum ama paparaya olur mu bilmem. Banka hesabına çekiyorum.
Evet hala çalışıyor. Ama genelde 1tl veriyor. 1 aydır yapıyorum 1 kere 25, 2 kere de 10tl verdi.
Ben aylardır yapıyorum hiç 25 tl vermediEvet hala çalışıyor. Ama genelde 1tl veriyor. 1 aydır yapıyorum 1 kere 25, 2 kere de 10tl verdi.
Ufak bir miktar atıp deneyebilirsiniz.Alıntıyı görüntüle
papara ile yapılır mı ?
Bi ara yapmayı çalıştım para atamamıştım yoğunluk vardı o zaman (yeni yeni çıktığı zamanlar yani)