Messinin kramponu
80+ Bronze
Kendi sitelerinde kestiğini göremedim fakat bazı forumlarda 1 tl kestiği yazıyor. Tosla para kesiyor mu?
Ben kartı iptal ediyorum, bir ara ininalden bıkmıştım bir de tosla başlamasın vallaEvet, kesiyor. Tosla üyelik ücreti diye geçiyor. Hatta 1 Hazirandan sonra 2 TL olmuş.
**1 Haziran 2023’ten itibaren Tosla Üyelik Ücreti her ay 2 TL, yıllık 24 TL olacak şekilde güncellenecektir.
Limitler ve Ücretler | Tosla
tosla.com
İninalı bilmemden Toslanın çok tosback kampanyasından faydalandım. O yüzden yılda 24 TL bir şey degil. Ama mide bulandırıyor işte küçük sinek misali . Bu arada Naysa da gelecek yakın zamanda üyelik ücreti gibi bir şey -Ben kartı iptal ediyorum, bir ara ininalden bıkmıştım bir de tosla başlamasın valla
Paparayla başladık bu yola paparayla ölürüz herhaldeİninalı bilmemden Toslanın çok tosback kampanyasından faydalandım. O yüzden yılda 24 TL bir şey degil. Ama mide bulandırıyor işte küçük sinek misali . Bu arada Naysa da gelecek yakın zamanda üyelik ücreti gibi bir şey -
Kaynak nedir hocam nays'a uyelik ucreti tarzi bir sey gelecegine resmi ya da baya bilindik bir kaynaksa uzer. Ayrica umarim gelmez.İninalı bilmemden Toslanın çok tosback kampanyasından faydalandım. O yüzden yılda 24 TL bir şey degil. Ama mide bulandırıyor işte küçük sinek misali . Bu arada Naysa da gelecek yakın zamanda üyelik ücreti gibi bir şey -
Kaynak nedir hocam nays'a uyelik ucreti tarzi bir sey gelecegine resmi ya da baya bilindik bir kaynaksa uzer. Ayrica umarim gelmez.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nays'in sitesinde vs olan afislerde Her Zaman Ucretsiz Hic bir kosul olmadan her zaman ucretsiz kullanirsin gibi ibareler yaziyordu gelecegini sanmiyorum ancak umarim gelmez.
Cidden saglam kaynakmis hocam. Umarim cok fazla yoran bir sart getirmezler yoksa kampanyalarin anlami da kalmayabilir eger verdikleri kampanyanin ucretinin cogunu amorti ediyorsa bu tarz bir odemeİş bankasında yazılımcıyım hocam. Sağlam kaynak mı ne dersiniz? .Kampanyalardan faydalanmak için bir ücret ödemek gerekebilir. Öyle bir duyum aldim içeriden
Ben görmedim daha doğrusu dikkat etmedim ama 1tl den bişey olmaz be kralKendi sitelerinde kestiğini göremedim fakat bazı forumlarda 1 TL kestiği yazıyor. Tosla para kesiyor mu?