Arama sonuçları: *

1. Feignclound

Enpara Harcama Geçmişini Görmek

Rica ederim 😇
  2. Feignclound

Kredi kartının üzerine bas , güncel dönem borcu yazıyor oradan görüntüle. Dönem içi harcamalar diye.
  3. Feignclound

Kredi kartının üzerine bas , oradan son ekstreye bas , sonra sol altta geçmiş ekstreler de.
  4. Feignclound

Trendyol QNB Ödemesiz Kredi Kartı Fırsatı

Kanka nakit limit 41 k ya bana nakit avansın %10 unu kullandırıyor. Yani ben taksitli 4100₺ nakit avans çekebiliyorum. Başka çekemiyorum.
  5. Feignclound

Ziraat Bankası nakit avansı kısıtlamıyor. O yüzden mantıklı geliyor bana. Mesela enpara limitim aşırı yüksek ama %10 kullandırıyor sadece.
  6. Feignclound

Enpara kullanıyorum ama , benim aklımda Ziraat çıkarttırmak vardı. Bu mantıklı mı sence kral ?
  7. Feignclound

Başvuru ekranı nerede kral.
  8. Feignclound

Enpara hakkında bilgi

Müşteri hizmetlerine bağlanmakta çok basit. Arıyorsun 3 e basıyorsun bir kaç bilgi girerek müşteri hizmetlerine bağlanıyorsun. Bende 3-4 senedir kullanıyorum. Kredi kartı da çok kullanışlı.
  9. Feignclound

Aidatsiz kredi kartı önerisi

Enparayı yıllardır kullanıyorum, faizsiz taksit ve aidataız olayı güzel. Ama diğer bankalarda mesela chip para , bonus gibi özellikler oluyor. Enparada o yok. Bende ek olarak başka bir kredi kartı bakıyorum. Konuyu takipteyim.
  10. Feignclound

Alışveriş kredisi ile ürün alınır mı

Sanırım yararlanamıyorsunuz. Mevcut müşterilere özel alışveriş kredileri. Mesela vatanbilgisayar'da fibabankası filan müşterisi olmamanıza rağmen veriyor.
  11. Feignclound

Herhangi bir sorun yaşamadım. Ödeme bölümünde en altta kalıyor diye biliyorum. Ayrıca benim işyerim yapıkredi bankası ile anlaşmalı olduğu için , mevcut müşterilere alışveriş kredisi veriyorlar.
  12. Feignclound

Ben geçenlerde Hepsiburada'da 2500TL üzeri ürünlerde 250TL indirim vardı , o gün anneme alışveriş kredisi ile telefon aldım , 6 ay taksit yaptırdım. Mevcut fiyatı 2650TL idi. İndirimle 2450TL ye geldi. Sonra 6 taksit yaptığım için krediyi , 2650TL'ye gelmiş oldu. Bu şekilde alışveriş yapmıştım.
Top Bottom