Neler Yeni

Trendyol QNB Ödemesiz Kredi Kartı Fırsatı

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,713
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
garantinin allah belasını versin 1milyon TL için tüm maaş hesaplarını taşıdım rezil bir banka 5000tl günlük çekim ne ve eft havale başı 4 ten sonra 8tl :(
ATM den günlük çekim limiti her banka da var diye biliyorum EFT havale evet ücreti var o da her banka da mevcut ben fast ile gönderiyorum direk EFT havale enpara da ücretsiz onun haricinde hepsinde var

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,529
İsim
ArtiAnius
gelir belgem 1 aylık var 2. ay ay sonu olcak sence verir mi 20k kredi kartı limiti
Mesaj otomatik birleştirildi:

ATM den günlük çekim limiti her banka da var diye biliyorum EFT havale evet ücreti var o da her banka da mevcut ben fast ile gönderiyorum direk EFT havale enpara da ücretsiz onun haricinde hepsinde var
akbankta yok üniversiteliysen

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,713
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

cagri0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Çağrı Yaman
arkadaşlar bana yardımcı olabilecek var mı çok önemli benim işim

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,713
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
gelir belgem 1 aylık var 2. ay ay sonu olcak sence verir mi 20k kredi kartı limiti

akbankta yok üniversiteliysen
Üniversiteli isen ama benimde gelir belgem yok maaş bordrosu yok sigortam yok hiçbir şey yok 😂

Qnb müşterisi misiniz ?
Ben QNB müşterisiyim bende onaylandı

cagri0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Çağrı Yaman
arkadaşlar şuan gösterebileceğim gelir belgesi yok + yapı kredi ye toplam 1.000 TL ve ziraate de 186 TL borcum var yine de bana kredi verebilecek bir yer var mı düşük de olsa ya da online sanal kartla para çekebileceğim bir yer

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,713
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
arkadaşlar şuan gösterebileceğim gelir belgesi yok + yapı kredi ye toplam 1.000 TL ve ziraate de 186 TL borcum var yine de bana kredi verebilecek bir yer var mı düşük de olsa ya da online sanal kartla para çekebileceğim bir yer
Enpara ya başvuru yap

Feignclound

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Mehmet Ali
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Emin Gncm
kredi notunu biliyor musun?

Top Bottom