en para ya çok başvuru yaptım gelirimi + işimi soruyorlar sallıyorum kabul etmiyorlarEnpara ya başvuru yap
en para ya çok başvuru yaptım gelirimi + işimi soruyorlar sallıyorum kabul etmiyorlarEnpara ya başvuru yap
He o ayrı taksitli nakit avans da bende de öyleKanka nakit limit 41 k ya bana nakit avansın %10 unu kullandırıyor. Yani ben taksitli 4100₺ nakit avans çekebiliyorum. Başka çekemiyorum.
Valla bende yok sen şöyle de yan gelir sahibiyim 15 bin TL maaş geliyor aşağı yukarı deen para ya çok başvuru yaptım gelirimi + işimi soruyorlar sallıyorum kabul etmiyorlar
hayır ama düşüktür yüksek ihtimal bana en kötü 1000 2000 lazım öderim her türlükredi notunu biliyor musun?
o kadar çok başvuru yapmışım ki artık başvuru kabul etmiyorHe o ayrı taksitli nakit avans da bende de öyle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Valla bende yok sen şöyle de yan gelir sahibiyim 15 bin TL maaş geliyor aşağı yukarı de
eğer 1200 ün üstü ise muhtemelen garanti kredi verirhayır ama düşüktür yüksek ihtimal bana en kötü 1000 2000 lazım öderim her türlü
o kadar çok başvuru yapmışım ki artık başvuru kabul etmiyor
garantide avans hesap diye bir şey var o işe yarar mı hocam yani bu forumda birisi söyledi de gelir belgesi sorar mı yine deeğer 1200 ün üstü ise muhtemelen garanti kredi verir
9.5 TL karşılığında öğrenebilirsiniz findeks üzerindengelir belgesi sormayan anında para çekebileceğim hiçbir şey yok mu
garantide avans hesap diye bir şey var o işe yarar mı hocam yani bu forumda birisi söyledi de gelir belgesi sorar mı yine de
kredimi notumu ücretsiz öğrenebilir miyim
kartımda o kadar bile para yok şuan benim anlamadığım garanti bankasına ziraatten para atıyorum garanti bankası hesabım onaylansın diye garanti parayı kabul etmiyor saçma bir bir biçimde hesap uygun değildir deyip sembolik olan parayı geri atıyor bana bir türlü garanti hesabım onaylanmadı9.5 TL karşılığında öğrenebilirsiniz findeks üzerinden
IBAN at ben atayım ben birde garanti hesabına Belki başka birinin adından olurkartımda o kadar bile para yok şuan benim anlamadığım garanti bankasına ziraatten para atıyorum garanti bankası hesabım onaylansın diye garanti parayı kabul etmiyor saçma bir bir biçimde hesap uygun değildir deyip sembolik olan parayı geri atıyor bana bir türlü garanti hesabım onaylanmadı
hangi kredide ilk rapor ücretsizgelir belgesi sormayan anında para çekebileceğim hiçbir şey yok mu
garantide avans hesap diye bir şey var o işe yarar mı hocam yani bu forumda birisi söyledi de gelir belgesi sorar mı yine de
kredimi notumu ücretsiz öğrenebilir miyim
Trendyol da yapacağınız alışverişlerde peşin fiyatına 6 taksit yapılıyor yıllık aidat ücreti yok anında 200tl hediye yemek de yüzde 5 indirim ve birçok fırsat var bir bakın derim ihtiyacınız varsa bende var qnb Kart ama sırf peşin fiyatına 6 taksit seçeneği bile bana cazip geldi
kanka ben de öğrenciyim 10k garanti kredi kartına 2k kyk krediye borcum var akbanktan falan kart istediğimde vermediler trendyol kartına basvurdum 1600 limitli verdi başvurduğumda başvur verirler npkartımda o kadar bile para yok şuan benim anlamadığım garanti bankasına ziraatten para atıyorum garanti bankası hesabım onaylansın diye garanti parayı kabul etmiyor saçma bir bir biçimde hesap uygun değildir deyip sembolik olan parayı geri atıyor bana bir türlü garanti hesabım onaylanmadı
Trendyol kartı ne hocam ve nasıl başvurabilirim gelir belgesi gelirimi istiyorlar mı kargo ile kart mı yollayacaklar bana para kart yollanmadan lazımkanka ben de öğrenciyim 10k garanti kredi kartına 2k kyk krediye borcum var akbanktan falan kart istediğimde vermediler trendyol kartına basvurdum 1600 limitli verdi başvurduğumda başvur verirler np