Neler Yeni

Alışveriş kredisi ile ürün alınır mı

Alışveriş kredisi ile ürün alanınız var mı tavsiye eder misiniz fazla mı faiz işler
Düşünceleriniz nedir

Feignclound

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Mehmet Ali
Ben geçenlerde Hepsiburada'da 2500TL üzeri ürünlerde 250TL indirim vardı , o gün anneme alışveriş kredisi ile telefon aldım , 6 ay taksit yaptırdım. Mevcut fiyatı 2650TL idi. İndirimle 2450TL ye geldi. Sonra 6 taksit yaptığım için krediyi , 2650TL'ye gelmiş oldu. Bu şekilde alışveriş yapmıştım.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben geçenlerde Hepsiburada'da 2500TL üzeri ürünlerde 250TL indirim vardı , o gün anneme alışveriş kredisi ile telefon aldım , 6 ay taksit yaptırdım. Mevcut fiyatı 2650TL idi. İndirimle 2450TL ye geldi. Sonra 6 taksit yaptığım için krediyi , 2650TL'ye gelmiş oldu. Bu şekilde alışveriş yapmıştım.
peki herhangi bir sorun yaşadınız mı hocam bir de ben hepsiburada da o alışveriş kredisi olayını ödeme ekranında göremedim seçenek olarak

Feignclound

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Mehmet Ali
Herhangi bir sorun yaşamadım. Ödeme bölümünde en altta kalıyor diye biliyorum. Ayrıca benim işyerim yapıkredi bankası ile anlaşmalı olduğu için , mevcut müşterilere alışveriş kredisi veriyorlar.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Herhangi bir sorun yaşamadım. Ödeme bölümünde en altta kalıyor diye biliyorum. Ayrıca benim işyerim yapıkredi bankası ile anlaşmalı olduğu için , mevcut müşterilere alışveriş kredisi veriyorlar.
teşekkür ederim yardımcı olduğunuz

alışveriş kredisinde yer alan bankalarda hesabım yok ama yine de yararlanabilir miyim

Feignclound

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Mehmet Ali
teşekkür ederim yardımcı olduğunuz

alışveriş kredisinde yer alan bankalarda hesabım yok ama yine de yararlanabilir miyim
Sanırım yararlanamıyorsunuz. Mevcut müşterilere özel alışveriş kredileri. Mesela vatanbilgisayar'da fibabankası filan müşterisi olmamanıza rağmen veriyor.

Top Bottom