Arama sonuçları: *

1. H

18 yaş altı banka kartı önerisi

Papara Belli bir sınıra kadar para yükleme, çekme komisyonu yok. Para gönderme komisyonu yok. Cashback özelliği var. Kullanım ücreti yok. Kart ücretsiz.
  2. H

ÇÖZÜLDÜ, Yanlış yere eft yaptım yardım!

Boş cevap mı vermişim? O mesaja o kadar reaksiyon alarak zaten ne kadar boş mesajlar yazdığını belli etmişsin. Sana bir şey yap diyen yok. Bu olayı nasıl çözeceğini soruyor. Bilmiyorsan yazma boş çocuk seni. 1 yoksay daha :DDD Benim dediğim şey sorunu çözmek değil, elbette banka çözecektir...
  3. H

ÇÖZÜLDÜ, Yanlış yere eft yaptım yardım!

Boş cevaplar vermeyin. Adam çaresiz ve ne yapabileceğini soruyor. Senin bir şey yapmanı bekleyen yok.
  4. H

Papara Kart Bakiyesi Eksiye İniyor mu?

Fiyatı yok. Kart bakiyesi düşmüyor diye biliyorum eksiye. Para kesmiyor ve güvenebilirsin ben de kullanıyorum.
  5. H

Papara black card kaç günde gelir?

2 haftada geldi bana.
  6. H

Papara kart 3 gündür dağıtımda

Biraz geç geliyor papara gelecektir ama mutlaka.
  7. H

Yabancı ülkeden gönderilen para ne zaman gelir?

Ortalama 3 veya 4 iş günü içerisinde hesabına geçer. Tabii ki bu ülkeden ülkeye değişir.
  8. H

İninal kartta komisyon ücretini ayrı şekilde ödeyebilir miyim?

Migrosta en az 25 ve 25 in katları olarak yükleyebiliyorsunuz ininal kesinlikle önermiyorum paparaya geçtim o kadar iyi ki
  9. H

Acil Tosla kartımı nasıl kapatmam lazım nasıl kapatırım ????

Papara'da ayarlarda işlemlere kartımı kapat diye bir seçenek var bi bakar mısın toslada da var mı
  10. H

Acil Tosla kartımı nasıl kapatmam lazım nasıl kapatırım ????

sanırım bu işine yarar http://nasilsilerim.com/tosla-kart-hesap-silme.html/
  11. H

İnventus taksit seçenekleri.

Taksit sayısı arttıkça fiyatı artıyor işte 12 ay taksit ile 6900 TL ödiyeceksiniz.
  12. H

Papara Kart Siparişi

tc ve imza istedi benden
Geri