Neler Yeni

Papara Kart Siparişi

Has4nGodEx

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,861
İsim
Hasan Acar
Papara black kart sipariş verdim kendi adıma. Fakat bazen evde olmuyoruz o yüzden arkadaşımın evine kargo verdik. Kartı alırken kişinin imzası veya kimlik kartı gerekiyor mu?

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Kişinin imzası gerekiyor diye biliyorum ama ben imza falan atmadım.

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat
tc ve imza istedi benden

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,831
İsim
Mert Can Ergün
Papara black kart sipariş verdim kendi adıma. Fakat bazen evde olmuyoruz o yüzden arkadaşımın evine kargo verdik. Kartı alırken kişinin imzası veya kimlik kartı gerekiyor mu?
imza ve kimlik isteniyor

p4memati

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Mehmet Can
Merhaba, kart tesliminde kart sahibinin kimlik kontrolu ve imzası zorunludur. Normalde kimlik kontrolü şartı ile sadece kart hamiline kart verilir. Fakat malüm kuryelerin bazıları kontrol ediyor bazıları da kontrol etmiyor.
Fakat yarın öbür gün yaşanabilecek her hangi bir olumsuz durumda hem kart hamili hemde kurye sorumlu tutulabilir, bilginiz olsun.
Sayg.

Has4nGodEx

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,861
İsim
Hasan Acar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kişinin imzası gerekiyor diye biliyorum ama ben imza falan atmadım.
evet ben alırken kimlikten bilgiler ve imza isteniyor fakat bir arkadaşım evde yokken başkasına kartı aldırdı kimliği evde bıraktı başkası onun imzasını attı tabi kuryenin insafı.
İkiside gerekiyor.
İkiside gerekiyor.
imza ve kimlik isteniyor
Merhaba, kart tesliminde kart sahibinin kimlik kontrolu ve imzası zorunludur. Normalde kimlik kontrolü şartı ile sadece kart hamiline kart verilir. Fakat malüm kuryelerin bazıları kontrol ediyor bazıları da kontrol etmiyor.
Fakat yarın öbür gün yaşanabilecek her hangi bir olumsuz durumda hem kart hamili hemde kurye sorumlu tutulabilir, bilginiz olsun.
Sayg.
Evet TC alınıyor.
Size kaç günde geldi?

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Anne baba veya sen dışında kimseye vermiyor

Top Bottom