Papara Kart Siparişi

Has4nGodEx

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,874
Papara black kart sipariş verdim kendi adıma. Fakat bazen evde olmuyoruz o yüzden arkadaşımın evine kargo verdik. Kartı alırken kişinin imzası veya kimlik kartı gerekiyor mu?

Kişinin imzası gerekiyor diye biliyorum ama ben imza falan atmadım.

tc ve imza istedi benden

Papara black kart sipariş verdim kendi adıma. Fakat bazen evde olmuyoruz o yüzden arkadaşımın evine kargo verdik. Kartı alırken kişinin imzası veya kimlik kartı gerekiyor mu?
Merhaba, kart tesliminde kart sahibinin kimlik kontrolu ve imzası zorunludur. Normalde kimlik kontrolü şartı ile sadece kart hamiline kart verilir. Fakat malüm kuryelerin bazıları kontrol ediyor bazıları da kontrol etmiyor.
Fakat yarın öbür gün yaşanabilecek her hangi bir olumsuz durumda hem kart hamili hemde kurye sorumlu tutulabilir, bilginiz olsun.
Sayg.

Kişinin imzası gerekiyor diye biliyorum ama ben imza falan atmadım.
evet ben alırken kimlikten bilgiler ve imza isteniyor fakat bir arkadaşım evde yokken başkasına kartı aldırdı kimliği evde bıraktı başkası onun imzasını attı tabi kuryenin insafı.
İkiside gerekiyor.
İkiside gerekiyor.
imza ve kimlik isteniyor
Merhaba, kart tesliminde kart sahibinin kimlik kontrolu ve imzası zorunludur. Normalde kimlik kontrolü şartı ile sadece kart hamiline kart verilir. Fakat malüm kuryelerin bazıları kontrol ediyor bazıları da kontrol etmiyor.
Fakat yarın öbür gün yaşanabilecek her hangi bir olumsuz durumda hem kart hamili hemde kurye sorumlu tutulabilir, bilginiz olsun.
Sayg.
Evet TC alınıyor.
Size kaç günde geldi?

Anne baba veya sen dışında kimseye vermiyor

Geri