- En İyi Cevap
- 26
40 günde geldi.Size kaç günde geldi?
@Chan 'a 1.5 ay oldu hâlâ gelecek.
Genelde 10 gün civarı sürüyor.
Şanslı olan kişilere 4-5 gün civarında gelebiliyor.
40 günde geldi.Size kaç günde geldi?
En az 13 diye biliyorum ben hem banka -kredi hemde parara kullaniyorumBu kartı sipariş için kaç yaş gerekir ?
3 günde gelen ben40 günde geldi.
@Chan 'a 1.5 ay oldu hâlâ gelecek.
Genelde 10 gün civarı sürüyor.
Şanslı olan kişilere 4-5 gün civarında gelebiliyor.
O imza atılarak alınan kart içinde mi 13 en az ?En az 13 diye biliyorum ben hem banka -kredi hemde parara kullaniyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
3 günde gelen ben
EvetO imza atılarak alınan kart içinde mi 13 en az ?
Ciddi ciddi 1 aydır gelmiyor mu vay arkadaş kart basılıp verildiyse kurye de sıkıntı varumudu kestim ben geliceğine inanmıyorum
Bu imza attığımız kağıtta ne yazar onun hakkında bir bilgin var mıdır ?Evet
Ciddi ciddi 1 aydır gelmiyor mu vay arkadaş kart basılıp verildiyse kurye de sıkıntı var
geldi ben kapıyı açmamışım sonra geri gitti tekrar gelecek herhalde :dEvet
Ciddi ciddi 1 aydır gelmiyor mu vay arkadaş kart basılıp verildiyse kurye de sıkıntı var
Kuryenin adresini öğren git oraya en iyi orda bilirsin gelmemesinin nedeni ogeldi ben kapıyı açmamışım sonra geri gitti tekrar gelecek herhalde :d
Benden TC ve imza istediPapara black kart sipariş verdim kendi adıma. Fakat bazen evde olmuyoruz o yüzden arkadaşımın evine kargo verdik. Kartı alırken kişinin imzası veya kimlik kartı gerekiyor mu?
ben evde yoktum anneme bıle zorla ıstemeyerek vermısler ne arkadaşıPapara black kart sipariş verdim kendi adıma. Fakat bazen evde olmuyoruz o yüzden arkadaşımın evine kargo verdik. Kartı alırken kişinin imzası veya kimlik kartı gerekiyor mu?