ananas_suyu
80+ Bronze
Kesinti cok2010 dan sonra doğanlar npc değilmiydi ya şaka bir yana Kanka ininal bak derim papara yerine
Kesinti cok2010 dan sonra doğanlar npc değilmiydi ya şaka bir yana Kanka ininal bak derim papara yerine
bir şey yapamaz knk yüz tanımlaması falan lazımKesinti cok
Rust alsana klanlar fark yapicak adam çok arıyor iyi iş yaparsınHocam onu yaptim oldu o
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet
Geçmiş yüz tanımasını öyle diyorbir şey yapamaz knk yüz tanımlaması falan lazım
Eskiden lite kart sistemi vardı kalktı oRust alsana klanlar fark yapicak adam çok arıyor iyi iş yaparsın
Geçmiş yüz tanımasını öyle diyor
Eskiden lite kart sistemi vardı kalktı o
kart sipariş etmesi lazım
Hocam aileme mesan gitmeyecekse sorun yok o yeter banaRust alsana klanlar fark yapicak adam çok arıyor iyi iş yaparsın
Geçmiş yüz tanımasını öyle diyor
Valla bişey diyemem bilgi yok okadarda zaten açmasına pek gerek yok aslında kart açmasa daha iyiEskiden lite kart sistemi vardı kalktı o
kart sipariş etmesi lazım
canım benim şimdi gençsin kanın kaynıyor anlıyorum ama annenin bilgisi üzerinden açman doğru değil, şimdi girmemen gereken sitelere girebilirsin veya dolandırıcı bir yerden kart bilgilerin ile alışveriş yapabilirsin bilgilerin çalınabilir annen zor duruma düşer açıklayamazsın Hesabını kapat onun yerine paycell çocuk veya başka çocuklara özel kart çıkarabilen yerlerden kart çıkarman daha doğru olur hem de bir şey saklamana gerek kalmazHocam zaten 4 ay sonra 13 yaşına girecegim cok surmez
Kargo gelicek nasıl alacaksın onu ?Hocam aileme mesan gitmeyecekse sorun yok o yeter bana
Hocam karti aldim zatenKargo gelicek nasıl alacaksın onu ?
Güzel kardeşim, ailenden gizli iş yapma; başına bir iş gelirse açıklayamazsın. Çocuklar için olan kartlardan alın ailen ile birlikte.Hocam karti aldim zaten
Ailesi direk izin vermiyormuş zamanında bende öyle almıştım sonrasında açıklamıştım tabi zamanla aileye göre baskı azalıyorGüzel kardeşim, ailenden gizli iş yapma; başına bir iş gelirse açıklayamazsın. Çocuklar için olan kartlardan alın ailen ile birlikte.