Ygz_the_ygz
80+
- Reaksiyon skoru
- 7
Arkadaslar simdi ben gizlice papara black kart aldim ve 12 yasindayim annemin tc sini girip kendi tel no. Mu girsem onlara mesaj gider mi
Gitmez. Ama kendi üstüne papara açamıyormusun, 12 yaş ve üstü açabiliyor diye biliyorumArkadaslar simdi ben gizlice papara black kart aldim ve 12 yasindayim annemin tc sini girip kendi tel no. Mu girsem onlara mesaj gider mi
Hocam 13 yaş üstü istiyorGitmez. Ama kendi üstüne papara açamıyormusun, 12 yaş ve üstü açabiliyor diye biliyorum
Hocam gizli olması şart söyleyememGitmez. Ama kendi üstüne papara açamıyormusun, 12 yaş ve üstü açabiliyor diye biliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bide açmanın tavsiye etmem banka işlemleri felsn sıkıntılı işler her nekadar papara in ödeme uygulaması olsada gene tehlikeli annenin babanın başına dert açarsın bişey Alıcaksan onlardan iste
annene söylesen açmaz mı zaten ,niye gizli açıyorsun para ailenden gelecek sonuçtaArkadaslar simdi ben gizlice papara black kart aldim ve 12 yasindayim annemin tc sini girip kendi tel no. Mu girsem onlara mesaj gider mi
Hocam ben kendi başıma birikim yapmak istiyorum. Ailem izin vermiyor o yüzdenannene söylesen açmaz mı zaten ,niye gizli açıyorsun para ailenden gelecek sonuçta![]()
küçükken annemiz kızar diye oyun para atamaz internet kafeciden rica ederdikGitmez. Ama kendi üstüne papara açamıyormusun, 12 yaş ve üstü açabiliyor diye biliyorum
Bide açmanın tavsiye etmem banka işlemleri felsn sıkıntılı işler her nekadar papara in ödeme uygulaması olsada gene tehlikeli annenin babanın başına dert açarsın bişey Alıcaksan onlardan iste
ailenden senin için bir birikim hesabı açmasını rica edebilirisinHocam ben kendi başıma birikim yapmak istiyorum. Ailem izin vermiyor o yüzden
küçükken annemiz kızar diye oyun para atamaz internet kafeciden rica ederdikşimdiki çocuklar annesinin kimliğinden papara hesabı açıyor
![]()
Hocam zaten 4 ay sonra 13 yaşına girecegim cok surmezküçükken annemiz kızar diye oyun para atamaz internet kafeciden rica ederdikşimdiki çocuklar annesinin kimliğinden papara hesabı açıyor
ailenden senin için bir birikim hesabı açmasını rica edebilirisinNereye kadar gizli kullancaksın paparayı
![]()
Valla ya şaşırdım eskiden internet kafede büyük abilerden rica ediyordum atıyorlardı tabi her seferinde üç beş cepe indiriyorlardı orası ayrıda. Şimdi ise bu ön ödeme kartları çok popüler oldu cocuklarda hep var gizli gizli hesap açıp para yatırıyorlarküçükken annemiz kızar diye oyun para atamaz internet kafeciden rica ederdikşimdiki çocuklar annesinin kimliğinden papara hesabı açıyor
![]()
Kral ayıp olmazsa söyleyip söylememek sana kalmış karta parayı napcaksın oyun felanmı alcanHocam zaten 4 ay sonra 13 yaşına girecegim cok surmez
Evet bu vardı bideDostum sadece tc ile hesap oluşturamıyorsun telefondan yüz doğrulaması yapman gerekiyor.
Hocam onu yaptim oldu oEvet bu vardı bide
EvetKral ayıp olmazsa söyleyip söylememek sana kalmış karta parayı napcaksın oyun felanmı alcan