Ailemden gizli papara kart hesap olusturabilir miyim

Reaksiyon skoru
7
Arkadaslar simdi ben gizlice papara black kart aldim ve 12 yasindayim annemin tc sini girip kendi tel no. Mu girsem onlara mesaj gider mi

Arkadaslar simdi ben gizlice papara black kart aldim ve 12 yasindayim annemin tc sini girip kendi tel no. Mu girsem onlara mesaj gider mi
Gitmez. Ama kendi üstüne papara açamıyormusun, 12 yaş ve üstü açabiliyor diye biliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bide açmanın tavsiye etmem banka işlemleri felsn sıkıntılı işler her nekadar papara in ödeme uygulaması olsada gene tehlikeli annenin babanın başına dert açarsın bişey Alıcaksan onlardan iste

Gitmez. Ama kendi üstüne papara açamıyormusun, 12 yaş ve üstü açabiliyor diye biliyorum
Hocam 13 yaş üstü istiyor

Bide açmanın tavsiye etmem banka işlemleri felsn sıkıntılı işler her nekadar papara in ödeme uygulaması olsada gene tehlikeli annenin babanın başına dert açarsın bişey Alıcaksan onlardan iste
Hocam gizli olması şart söyleyemem

annene söylesen açmaz mı zaten ,niye gizli açıyorsun para ailenden gelecek sonuçta :D

küçükken annemiz kızar diye oyun para atamaz internet kafeciden rica ederdik :kekw: şimdiki çocuklar annesinin kimliğinden papara hesabı açıyor😄

Hocam ben kendi başıma birikim yapmak istiyorum. Ailem izin vermiyor o yüzden
ailenden senin için bir birikim hesabı açmasını rica edebilirisin :D Nereye kadar gizli kullancaksın paparayı :D

küçükken annemiz kızar diye oyun para atamaz internet kafeciden rica ederdik :kekw: şimdiki çocuklar annesinin kimliğinden papara hesabı açıyor😄

ailenden senin için bir birikim hesabı açmasını rica edebilirisin :D Nereye kadar gizli kullancaksın paparayı :D
Hocam zaten 4 ay sonra 13 yaşına girecegim cok surmez

Valla ya şaşırdım eskiden internet kafede büyük abilerden rica ediyordum atıyorlardı tabi her seferinde üç beş cepe indiriyorlardı orası ayrıda. Şimdi ise bu ön ödeme kartları çok popüler oldu cocuklarda hep var gizli gizli hesap açıp para yatırıyorlar

Dostum sadece tc ile hesap oluşturamıyorsun telefondan yüz doğrulaması yapman gerekiyor. Bir hafta önce kardeşime papara hesabı açmaya çalışırken yüz doğrulaması istedi eskiden istemiyordu ama artık istiyor.

2010 dan sonra doğanlar npc değilmiydi ya :D şaka bir yana Kanka ininal bak derim papara yerine

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,389
Üyeler
183,419
Son üye
astroaudd
Geri