Evet ATM'lerden para yüklenebiliyor.O zaman Migros yerine Şok'a gideyim. Zaten yolumun üstünde. ATM'lerden para yükleniyor mu peki?
Galiba sadece kağıt alınıyor ama şoka bir sorİninal kartıma yarın ve cumartesi 15 + 15 toplam 30 TL yükleyeceğim. Birini migros birini şok aracılığıyla yükleyeceğim 15 kağıt 2 bozuk şekilde yükleyebilir miyim parayı? Komisyon ayrı olacak şekilde? Ya da direkt 17 TL yükleyebilir miyim diyeyim.
Onun yerine 5 TL'ye papara al 5 TL'yi geri gönderiyor zaten sonra git ATM'ye kartsız yatır.İninal kartıma yarın ve cumartesi 15 + 15 toplam 30 TL yükleyeceğim. Birini migros birini şok aracılığıyla yükleyeceğim 15 kağıt 2 bozuk şekilde yükleyebilir miyim parayı? Komisyon ayrı olacak şekilde? Ya da direkt 17 TL yükleyebilir miyim diyeyim.
Ben dün 20 TL yükleyebildim Şok'tan.Hayır ödeyemezsin. Bildiğim kadarıyla bozuk almıyorlar, kağıt para olması gerekiyor.
Ayrıca bizzat denemedim ancak arkadaşımdan biliyorum, sadece 25-50-75-100-125... şeklinde para yatırılabiliyor, 25'in katları.
Inınal kart almanı tavsiye ederim. 500 TL'nin altındaki yüklemelerinde komisyon ücreti almıyor.
sadece tam para alıyorlar ama dediğin gibi bozuk ayrı verebilirsin ben hep öyle yapıyorumİninal kartıma yarın ve cumartesi 15 + 15 toplam 30 TL yükleyeceğim. Birini migros birini şok aracılığıyla yükleyeceğim 15 kağıt 2 bozuk şekilde yükleyebilir miyim parayı? Komisyon ayrı olacak şekilde? Ya da direkt 17 TL yükleyebilir miyim diyeyim.
Belirtmeyi unutmuşum kusura bakma. Migrostan bahsediyordum.Ben dün 20 TL yükleyebildim Şok'tan.
Evet ATM'lerden para yüklenebiliyor.O zaman Migros yerine Şok'a gideyim. Zaten yolumun üstünde. ATM'lerden para yükleniyor mu peki?
PTT Vezne ve PTT Matik'lerden yüklenebiliyormuş. Sitesinde Banka ATM'lerinden de yüklenildiği söyleniyor.Evet ATM'lerden para yüklenebiliyor.
Yüklenebilen tüm ATM'leri bilmiyorum bilmiyorum ancak PTT Matik'lerden yüklenebildiğini biliyorum, daha önce kullanmıştım.