Arama sonuçları: *

1. Leonidax

Ana Konu 💸İş Bankası'nın Kazandıran Uygulaması NAYS🔥

o uyarıyı versede olması lazımdı hatalarımız farklıymış sizinle
  2. Leonidax

benim kartta problem var nays kartımı toslya tanımlayıp para çekiyodum normalde artık hiçbir banka uygulaması üzerinden kartımı tanımlayamıyorum bişe oldu çözemiyorum 1aydır müşteri hizmetleride desen zaten bi haber bitek papara çalışıor oda yüzde 2 komisyon alıyor düzeltebilen varsa bana da...
  3. Leonidax

naystan toslama para atamıyorum

Deniyeyim bakayim teşekkürler 1662785904 Bende denedim şimdi ilk başta 5tl attım ama 16 tlatmayideneyince hata verdi şimdide atamıyorum hiç bir şekilde canlı destege yazicam bi acilsin 1662786661 Beyler paparada 0 sıkıntı var paycell ve tosla çalışmıyor ne hikmetse anlamadım
  4. Leonidax

Şımdı kartı 5ci defa sildim geri tanımladım anca oldu şimdi toslayada aynısını yapicam toslaya çalışırsa tosladan devam edicem teşekkürler ilginiz icin 1662753528 Hocam son bi sorun daha ortaya çıktı paycell attım parayı toslama çekemedim tosla hala çalışmıyor paycellden devan edeyim dedim...
  5. Leonidax

Bende bilmiyorum paparadan atabiliyorum fakat öteki kartlara atamiyorum
  6. Leonidax

Paycell de olmadi hocam ama ne hikmetse paparadan bidaha denedim oldu anlamadım şimdi yüzde 2 lik farkıda vermek istemiyorum napmaliyim bilmiyorum
  7. Leonidax

işlemlerde ücret almıyor değil mi ?
  8. Leonidax

2 3 aydır toslamdan naysıma para transferi yapıp kazı kazan oynuyordum fakat 2gündür toslama naystan para aktarmaya çalışınca banka/sanal pos şu an işlemi gerçekleştiremiyor adlı hatayla karşılaşıp duruyorum acaba naystamı sıkıntı var dedim paparama atmayı denedim oldu fakat her işlemde %2 lik...
  9. Leonidax

bi dakika anlamadım tosla kartıma nasıl aktarıcam nays içindeki parayı doğrulama yapmama gerek yoksa ? 1657707818 toslaya nays kartımı tanımladım fakat nasıl nays hesabımdaki parayı toslama aktarıcam ? 1657707955 teşekkürler 3kere yazmış oldum ama hallettim çok teşekkürler telefonumda internet...
  10. Leonidax

para gönderme yerini açmak için banka kartından değilde hesabındanmı yükleme yapmamız lazım bide açtık diyelim mesela ben toslama para atabilirmiyim ?
  11. Leonidax

tosladan atıyorum bn papara alamıyorum diye :(
  12. Leonidax

acı bi şekilde tecrübe ettim maalesef ablamada hesap açtım iki hesaptan işi götürürüm diye cenabetliğim tuttu 1tl geldi
  13. Leonidax

hocam minimum 1tl değilde 5tl değilmiydi kazı kazandan gelen miktar ?
  14. Leonidax

Silindi

toslada kartlar arası para alışverişi yapamıyorsun bi karttan öteki karda para atamazsın ben bunun acısını baya çekiyorum maalesef :D black cartta tüm her şey var ama liteda para çekemiyorsun sıkıntı orda black card bedava olarak kargo kapına geliyor bazılarında 3ay gelmediği oluyor yanlış...
  15. Leonidax

Silindi

alabilceğin en iyi kart tosla diye biliyorum paparanın liteını alırsan para çekemiyorsun diye biliyorum tosla akbanka bağlı o yüzden çokta sıkıntı çıkmaz ama papara black card alırsan net papara derim
Top Bottom