Arama sonuçları: *

1. MacWix

Kredi Kartı Limit sorunu

Yapı kredi limit yükseltmez. Bu konuda en iyisi deniz ve qnb, bunlar toplam tüm kartlarınızın limitini dikkate almadan yükseltir. Ama yapı kredi ve devlet bankaları tüm banka kartlarınıza ortak limit gibi bakar ve diğerini iptal etmeden limit yükseltmez.
  2. MacWix

18 yaş üstü en iyi banka hangisidir?

Denizbank ve Garanti kullanıyorum memnunum
  3. MacWix

Troy'a geçmeyi düşünüyorum, Amazon dışında bir engeli var mı?

Şimdilik yurt dışı haricinde bir problemi yok. Rahatlık ile kullanabilirsiniz.
  4. MacWix

Kredi kartı sorunu ekstre fazla olması

Bankaya bir sor fatura bu şekilde ise belki taksitlendirme filan yapmıştır onay filan verdiysen onun farkı da olabilir.
  5. MacWix

Kredi kartı sorunu ekstre fazla olması

O kadar çekmiştir faturana bakmalısın
  6. MacWix

Sattığım hisse senedinin ücreti hesabıma geçmedi

2 iş günü sonra geçer hesabınıza satış sonrası para. Pazar emir girmişseniz, pazartesi satış yer ve salı yarım gün açıktı haftaya yatar hesaba. 1688142583 yani salı günü hesaba geçer.
  7. MacWix

Banka Hesabı İçin Banka Tavsiyesi

Biri özel biri kamu bankası olur ise daha iyi olur gibi ziraat ve yapıkredi gibi
  8. MacWix

Kasım İndirimleri İçin Kredi Çekmek Mantıklı mı?

Hayırlısı kardeşim, kredi yine de çek diyemem.
  9. MacWix

Norveç, İsveç veya Kanada da kredi çeken yok mu? Tabi ki var. Varsayım ile konuşmak kolay ama orda olsam ve şuanki inancım ile yaşasam. Biri orda da kredi çeksem mi dese. Cevabım aynı olur. Simülasyonun sonu olduğuna ve geri döndürüleceğime inandığım heryerde cevabım aynı olur.
  10. MacWix

Kişinin hayatını şekillendiren bir çok etken vardır, bunlardan biride inancıdır. Kimin neye nasıl baktığı ve bu bağlamda nasıl yaşayacağı tabii ki beni bağlamaz. Sadece kendi dünyamca yorumlayabilirim. Ben başta inancım gereği krediye karşıyım. O yüzden kimseye kredi çek diyemem.
  11. MacWix

Kesinlikle kredi ile bir şey alınmaz. Bugün olmaz yarın olur. A markası olmaz B markası olur. Çalışıp para biriktirip ihtiyacını karşılamaya çalış. Kolay peynir sadece fare kapanında olur. Çalışıp biriktirip aldığın ihtiyacın hazzıda kullanımıda ömrüde bereketli olur.
  12. MacWix

Yüksek mebla kredi çekme hakkında?

Faaliyet alanı nedir bilmiyorum ama esnaf kefalettendan daha yüksek rakamlarda kullanabilirsin. hem ödeme hem faizsiz koyalıkları var şu an. Onuda bir araştırmanı öneririm. Esnaf ve Sanatkarlarımıza Özel Kredilerimiz Halkbank’tan “Esnaf ve Sanatkara Destek Böyle Olur" dedirten, sıfır faizle...
  13. MacWix

Kredi kartına limit artırımı için atılan para geri alınır mı

sakın para çekme, fazla limit de olsa nakit çekim ücreti ve faiz alır.
Top Bottom