Neler Yeni

Sattığım hisse senedinin ücreti hesabıma geçmedi

MacWix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
645
İsim
HAYRETTİN KÖNEŞ
birkaç gün sonra ihtiyacım olduğundan pazar günü emir verdim pazartesi sabah borsa açıldığında satıldı ama bayramdan dolayı bile olsa hâlâ hesabıma geçmemesi normal mi? hesaba aktarmak için ekstra bi işlem yapmıyorduk diye hatırlıyorum. (yapıkredi mobil) varlıklarım kısmında gözüküyor ama hiçbir hesabımda gözükmüyor para
2 iş günü sonra geçer hesabınıza satış sonrası para. Pazar emir girmişseniz, pazartesi satış yer ve salı yarım gün açıktı haftaya yatar hesaba.
Mesaj otomatik birleştirildi:

2 iş günü sonra geçer hesabınıza satış sonrası para. Pazar emir girmişseniz, pazartesi satış yer ve salı yarım gün açıktı haftaya yatar hesaba.
yani salı günü hesaba geçer.

• Beğen
Reaksiyonlar: 1905

1905

80+ Silver

yani salı günü hesaba geçer.
tamamdır hocam beklicez mecbur.. bilseydim bozmazdım ya

logan53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Mücahit Saklı
3 temmuzda açılacak borsalar hocam

yok hocam hissede alamıyor 3 temmuzda açılacakmış
Alabilir hocam fakat şuan da borsa kapalı olduğu için emir olarak girilir sisteme. Borsa açıldığında otomatik satın alır.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,540
İsim
Olcay akbulut
Alabilir hocam fakat şuan da borsa kapalı olduğu için emir olarak girilir sisteme. Borsa açıldığında otomatik satın alır.
e tamam işle alamıyor emir vermekle almak arasında fark var

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,400
İsim
Berk
birkaç gün sonra ihtiyacım olduğundan pazar günü emir verdim pazartesi sabah borsa açıldığında satıldı ama bayramdan dolayı bile olsa hâlâ hesabıma geçmemesi normal mi? hesaba aktarmak için ekstra bi işlem yapmıyorduk diye hatırlıyorum. (yapıkredi mobil) varlıklarım kısmında gözüküyor ama hiçbir hesabımda gözükmüyor para
pazartesi ve salı günü işlemlerin takası bayramdan sonra yapılacak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,966
Üyeler
167,753
Son üye
Emirhanasfj
Top Bottom