Neler Yeni

Kredi kartına limit artırımı için atılan para geri alınır mı

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

GlaypHH

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Mahmut Önen
Arkadaşlar sorum şu;
Şimdi kredi kartı limiti diyelim ki 10.000, alicagimiz ürün taksitle beraber 11.000. kredi kartına 1000 TL atıp, limiti 11.000 yaptıktan sonra ürünü aldık. O limit artırımı için atılan 1000 TL geri alınabilir mi ?

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Arkadaşın dediğini anlamamışsınız. 11 bin TL lik ürün için taksitli olarak almaya limiti yetmiyor. 1000 TL ekleyerek bu ürünü taksitli olarak alıyor.
Arkadaşta bu parayı ben taksit işlemini yaptıktan sonra geri alabilir miyim diyor.
Cevap: Taksitli olarakta alsan kartın içindeki tüm 11 bin TL para gidecek. 10 bin TL yi kaç taksit yaptırdıysan aylık olarak ödeyeceksin.
Sen daha yanlış anlamışsın. :D
Ürün 10K taksitli olarak alayım derse bu fiyat 11K oluyor.
Kredi kartı limitini 10K'dan 11'e çıkarayım ve buna para vereyim diyor.
Ardından ürünün taksiti bittikten sonra 1K verip artırdığım limitin parasını geri alabilir miyim diye soruyor.
Cevap hayır :D

GlaypHH

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Mahmut Önen
Sen daha yanlış anlamışsın. :D
Ürün 10K taksitli olarak alayım derse bu fiyat 11K oluyor.
Kredi kartı limitini 10K'dan 11'e çıkarayım ve buna para vereyim diyor.
Ardından ürünün taksiti bittikten sonra 1K verip artırdığım limitin parasını geri alabilir miyim diye soruyor.
Cevap hayır :D
Kanka aynı şeyi demiş zaten 11k nin hepsi gidecek o parayı geri çekmeyeceksin ve 10k yi taksit yapabiliceksiin diyor işte trollemeye mi geldin anlamadım ki

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Furkan Emre Asım
Arkadaşlar sorum şu;
Şimdi kredi kartı limiti diyelim ki 10.000, alicagimiz ürün taksitle beraber 11.000. kredi kartına 1000 TL atıp, limiti 11.000 yaptıktan sonra ürünü aldık. O limit artırımı için atılan 1000 TL geri alınabilir mi ?
Kredi kartı limini 10000 tl ise 11.000 tl lik ürün alamazsınız. Karta ne kadar para atarsanız atın.

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Kanka aynı şeyi demiş zaten 11k nin hepsi gidecek o parayı geri çekmeyeceksin ve 10k yi taksit yapabiliceksiin diyor işte trollemeye mi geldin anlamadım ki
Yok yav 11K'lık ürün demiş ya ona şey ettim.
11K'lık ürünü 1K daha limit artırıp almaya çalıştığını sanmış. Onu düzelttim sadece.

GlaypHH

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Mahmut Önen
Yok yav 11K'lık ürün demiş ya ona şey ettim.
11K'lık ürünü 1K daha limit artırıp almaya çalıştığını sanmış. Onu düzelttim sadece.
Yukarıda karta para atıp limit artırımı olmayacağı yazıyor ?? 🤣 Öyle mi gerçekten

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Kredi kartı limini 10000 TL ise 11.000 TL lik ürün alamazsınız. Karta ne kadar para atarsanız atın.
alırsın kardeşim. geçen ay 5k limitli kartla 9 bine telefon aldım 3 e böldü hatta.

limit artırım için yolladığın parayı da geri alabilirsin.bazı bankalar mobil uygulamadan veriyor.bazıları için müşteri hizmetlerini ara çözülür kısa iş.

ama ürünü aldıysan kartın limiti biter çekemezsin.almazsan çekersin.

2 yazığım şeyi de defalarca yaptım.

MacWix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
643
İsim
HAYRETTİN KÖNEŞ
Arkadaşlar sorum şu;
sakın para çekme, fazla limit de olsa nakit çekim ücreti ve faiz alır.

GlaypHH

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Mahmut Önen
alırsın kardeşim. geçen ay 5k limitli kartla 9 bine telefon aldım 3 e böldü hatta.

limit artırım için yolladığın parayı da geri alabilirsin.bazı bankalar mobil uygulamadan veriyor.bazıları için müşteri hizmetlerini ara çözülür kısa iş.

Arkadaş biri alınıyor diyo biri alınmıyor diyo internette de alınabileceği yazıyor

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,947
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Arkadaş biri alınıyor diyo biri alınmıyor diyo internette de alınabileceği yazıyor
Alınır. Sen al, alıncada buraya yazarsın. Hiç denemeden sağdan soldan gördükleriyle burada cevap yazanlara bakma. 9 k limitli kartıma 2 k atıp 11 k lık kart almıştım.
Ayrıca seninki hangi kart? bazı kredi kartlarında eksiye de düşüyor. Benimkinde -2000 e kadar gidiyor. Yani 9000 yerine 11000 olarak kullanabiliyormuşum. +2000 tl limit artsın diye kullandıktan sonra banka çalışanından öğrenmiştim.
Kredi kartım TEB. seninki farklıysa sende olmayabilir.

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Furkan Emre Asım

ama ürünü aldıysan kartın limiti biter çekemezsin.almazsan çekersin.

Hocam bahsettiğiniz kart kredi kartı mı banka kartı mı? Kredi kartıyla 5k limitli kartla nasil aldınız 9k lık telefon? Bu 4k fark noldu? İstersen 100 taksitle ürün al. 100 taksitin toplamı kadar kredi kartının limitine bloke konur. Taksitleri ödedikçe taksit tutari kadar limit karta iade edilir

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom