Arama sonuçları: *

1. MattJohn

Enpara Harcama Geçmişini Görmek

Bu işe yaradı hocam teşekkürler
  2. MattJohn

Hocam geçmişte zaten öncekiler gözüküyor sıkıntı yok. En erken olan 1 Eylül, son ekstre 1 Ekim. Ben ise 1 Ekim'den bugüne kadar olan harcamalari görmek istiyorum liste halinde. 1730389339 Bunu yapıyorum zaten. "Son 2 yıla ait hesap hareketiniz bulunmamaktadır."
  3. MattJohn

Hocam kredi kartı ama, ona basınca son 2 yıldır hesap yok diyor.
  4. MattJohn

Merhaba arkadaşlar. Enpara uygulamasında harcama geçmişine nereden bakıyoruz? Ana ekranda son harcamaları gösteriyor da kısa bir zaman aralığını gösteriyor. Ben mesela son 20 gün, 1 ayı fln görmek istiyorum. Hiç beğenmiyorum Enpara uygulamasını, sırf yıllık aidatı yok diye kullanıyorum.
  5. MattJohn

Hangi banka daha iyi?

Banka kartı çok fark etmez zaten hoşuna gideni al. Kredi kartı önemli, orada İş Bankası ve Yapı Kredi iyi diye biliyorum.
  6. MattJohn

Hangi Kredi Kartını Kullanıyorsunuz?

Hocam böyle bir durumda zaten kesin YK kullanırdım ben de, normalde de taksit avantajları baya iyi zaten YK'nın.
  7. MattJohn

Hangi Kredi Kartını Kullanıyorsunuz?

Enpara, kart aidatı yok ve EFT/havale ücreti yok. Taksit açısından YK çok iyi.
  8. MattJohn

Gram Altını Hangi Bankadan Almalıyım?

Hocalarım %5.28 makas var Ziraat'te, oradan alıyorum. Şimdilik çok param olmadığı için bu %5.28'lik fark beni çok etkilemez diye düşünüyorum. İlerde daha büyük miktarlar ile yatırım yaparken sağlam bir yerden altınımı alıp Ziraat kasasında saklayabilirim. Hortlatmış gibi oldum konuyu biraz...
  9. MattJohn

Aynen hocam faydalı oldu, teşekkür ederim.
  10. MattJohn

Hocam dediğim gibi doların zaten kendi enflasyonu var, artık almıyorum yani. Onun yerine altın ve kripto alıyorum.
  11. MattJohn

İnşallah hocam 🙏 Hocalarım baktım Kuveyt Türk'ü baya öneren olmuş, nasıl sizce?
  12. MattJohn

Teşekkürler hocam da fiziksel altınla uğraşamam, zaten makas etikleyecek kadar büyük işlem yapmıyorum dediğim gibi, ilerde büyük alımlar yaparsam düşünebilirim. Doların zaten kendi enflasyonu var hocam, almıyorum artık. Kripto üzerinden mi diyorsunuz?
  13. MattJohn

Hocam sonuçta o da bana güvenlik sağlıyor, kafam rahat oluyor.
  14. MattJohn

Hocam bankadan parça olarak da alınabiliyor. Teşekkürler
  15. MattJohn

Hocam saklayacak yerim yok, banka güvenli, makas farkı beni etkileyecek kadar alamıyorum zaten, öğrenciyim.
  16. MattJohn

Merhaba arkadaşlar, gram altın almak için hangi bankayı önerirsiniz? Makas aralığı çok olmaması ve güvenli olması tercihimdir.
  17. MattJohn

[ÇÖZÜLDÜ] Harcamayı Belgelendirmek

Teşekkürler. 1709115452 Kontrol ediyorum, teşekkürler. 1709116673 Arkadaşlar maile gelmemiş, Enuygun ile görüştüm, "Biz sadece uçak biletlerinin faturalarını kesebiliyoruz, otobüs biletleri için firmayla iletişime geçin." dedi. Firmanın internet sitesine girdim zaten orada PNR kodu ve telefon...
  18. MattJohn

Hocam bileti aldıktan sonra öğrendim böyle bir şey olduğunu, bilet alım tarihi 23'ü.
  19. MattJohn

Valilik hocam, Enuygun'dan otobüs bileti aldım, galiba öğrencilere otobüs bileti hakkı varmış, ondan faydalanmayı deniycem.
  20. MattJohn

Enpara hocam, QNB Finansbank
Top Bottom