Fiziksel alırsan daha uyguna gelir bankaya kıyasla. En kötü 200 tl fark çıkıyorMerhaba arkadaşlar, gram altın almak için hangi bankayı önerirsiniz? Makas aralığı çok olmaması ve güvenli olması tercihimdir.
Fiziki al kardeşim bankalardan altın mı alınır, hem fon alıyorsun hem makas farkı 60-100tl değişiyor bankasına göre. Sen altını düşük aldığını sanıyorsun ama bozdururken alış/satış 100tl oynuyor.Merhaba arkadaşlar, gram altın almak için hangi bankayı önerirsiniz? Makas aralığı çok olmaması ve güvenli olması tercihimdir.
Fiziksel alırsan daha uyguna gelir bankaya kıyasla. En kötü 200 TL fark çıkıyor
Fiziki al kardeşim bankalardan altın mı alınır, hem fon alıyorsun hem makas farkı 60-100tl değişiyor bankasına göre. Sen altını düşük aldığını sanıyorsun ama bozdururken alış/satış 100tl oynuyor.
aç haremi, ikoyu hesabını kendin yap. bankadan alsan kaç gram alcaksın sattığında kaç TL oynayacak bir de fiziki alsan kaç gramın olcak bozarken kaç TL alacan bankayı neden daha da zengin edeceksiniz. sizin paralarınızla piyasada para kazanıyorlar üzerine sana fon satıyor ortada altın bile yok.....
Hocam saklayacak yerim yok, banka güvenli, makas farkı beni etkileyecek kadar alamıyorum zaten, öğrenciyim.
Çok fazla fark veriyorsun. Neden hakkın olanı bırakasın :/Hocam bankadan parça olarak da alınabiliyor.
Teşekkürler
Rica ederim hocam ama yinede önermiyorum dolar alabilirsiniz bu kadar komisyon vermektense doları da USDT olarak alırsanız daha az komisyon verirsiniz.Kripto olarak tutabilirsiniz yani profilinizde de gördüğüm üzere az buçuk ilgileniyorsunuz gibi zaten.Hocam bankadan parça olarak da alınabiliyor.
Teşekkürler
Teşekkürler hocam da fiziksel altınla uğraşamam, zaten makas etikleyecek kadar büyük işlem yapmıyorum dediğim gibi, ilerde büyük alımlar yaparsam düşünebilirim.
Doların zaten kendi enflasyonu var hocam, almıyorum artık. Kripto üzerinden mi diyorsunuz?Rica ederim hocam ama yinede önermiyorum dolar alabilirsiniz bu kadar komisyon vermektense doları da USDT olarak alırsanız daha az komisyon verirsiniz.Kripto olarak tutabilirsiniz yani profilinizde de gördüğüm üzere az buçuk ilgileniyorsunuz gibi zaten.
İnşaallah o günler de gelir hocamTeşekkürler hocam da fiziksel altınla uğraşamam, zaten makas etikleyecek kadar büyük işlem yapmıyorum dediğim gibi, ilerde büyük alımlar yaparsam düşünebilirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Doların zaten kendi enflasyonu var hocam, almıyorum artık.