Hangi bankadan hesap açmalıyım?

Hasan_Enes

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
289
Merhaba gün itibarıyla 18 oldum ve bir banka hesabı açmak istiyorum lakin hangi bankadan açmalıyım bilmiyorum. Papara'ya alışmış biriyim, ne önerirsiniz, sizler neler kullanıyorsunuz?

Merhaba gün itibarıyla 18 oldum ve bir banka hesabı açmak istiyorum lakin hangi bankadan açmalıyım bilmiyorum, Papara'ya alışmış biriyim ne önerirsiniz sizler neler kullanıyorsunuz?
Ben kuveyt açtım iyi yanı her şey ücretsiz aidat işlem ücreti falan yok ama kötü yanı kampanya olmuyor hiç ekstra bişey kazanamıyorsun

Merhaba gün itibarıyla 18 oldum ve bir banka hesabı açmak istiyorum lakin hangi bankadan açmalıyım bilmiyorum, Papara'ya alışmış biriyim ne önerirsiniz sizler neler kullanıyorsunuz?
Akbank ve garanti güzel oluyor. Hem kartsız para çekme yüklemede en kolay ve sıkıntısız onlar. Hem yeterince atm leri var. Hem de kart avantajları güzel

Merhaba gün itibarıyla 18 oldum ve bir banka hesabı açmak istiyorum lakin hangi bankadan açmalıyım bilmiyorum. Papara'ya alışmış biriyim, ne önerirsiniz, sizler neler kullanıyorsunuz?
Akbank bence.

Hocam kendim esnafım belli bankalar sene boyunca eft havale ücreti almıyor vakıfda vardı bu bi göz at istersen

İş Bankası'ndan hesap açtım teşekkür ederim.

Geri